Exista oamenii care impart tot ceea ce au si cei care nu

Sunt doua categorii de oameni: cei care impart lucrurile si cei care nu! Sharing is caring! Dar depinde mult ce alegem sau dorim sa impartim.

Daca ai crescut intr-o familie numeroasa sau daca ai avut cel putin un frate, esti deja obisnuit sa imparti. Pe masura ce cresti inveti sa imparti tot mai mult.

In cazul in care ajungi sa mai locuiesti si intr-un camin studentesc, realizezi ca imparti tot ceea ce ai, uneori si patul.

Important este sa invatam sa avem o limita in a imparti bunurile personale. Nu pentru ca suntem egoisti, ci pentru ca riscam sa ne imbolnavim inutil.

Este bine sa imparti, dar nu lucrurile personale!

Periuta de dinti nu ar trebui impartita cu niciun membru al familiei. Asta este clar! Cu toate ca de multe ori consideram ca oricum facem transfer de fluide, este important sa mentinem o limita.

Chiar si pasta de dinti ar trebui sa fie folosita individual.

Aparatele pentru ras sau epilat, peria de par, castile, produsele de infrumusetare (cum ar fi balsamul de buze).

Sunt doar o parte din “bunurile comune” intr-o familie si nu numai care obisnuiesc sa fie impartite.

Cand ajungi sa te confrunti cu probleme generate de bacteriile si virusii transferati de la unii la altii, realizezi cat de important este sa avem putin mai multa grija.

Alege sa imparti doar ceea ce nu intra in contact direct cu pielea si corpul tau

Chiar si faptul ca stai pe o canapea pe care cineva bolnav a stat inainte poate fi riscant. Daca ai un sistem imunitar slabit, riscurile sunt la tot pasul.

Un organism puternic, sanatos, are mecanismele de protectie care-l pot ajuta sa invinga orice posibila amenintare. Insa un organism slabit “vede” amenintari chiar si intr-o adiere mai puternica de vant.

In cazul in care intelegeti exact la ce ma refer, incercati sa aveti grija de voi.

Purtati masti de protectie in plin sezon de gripa, spalati-va des pe maini, mancati sanatos, hidratati-va suficient si dormiti normal.