Fa-o sa se simta frumoasa. In fiecare zi!

Astazi o sa scriu despre cele mai frumoase fiinte de langa noi: pisicile. Glumeam! Femeile sunt frumoasele si gingasele fiinte din viata noastra!

Am observat ca foarte multe femei nu au incredere in propria frumusete, un fapt destul de trist.

Din nefericire societatea este astfel structurata incat femeile sa fie in permanenta exploatate, marginalizate.

Cu toate ca sunt barbat, respect femeile!

Exista si companii mari care incearca sa schimbe perceptia despre frumusete!

Apreciez unele dintre reclamele de la Dove. Imi place ca se incearca schimbarea mentalitatii colective. Se incearca schimbarea perceptiei despre frumusete si chiar sanatate. Ceea ce e mare lucru.

Va postez prima reclama pe care mi-o amintesc acum si care este destul de “motivationala”.

Frumusetea nu este o notiune predefinita, nu are un standard. Asa cum bine mentioneaza si cei de la Dove ca fiecare femeie are “dreptul la frumusete”.

In jurul nostru avem inca de mici numeroase femei: mama, bunica, sora, matusa, verisoara, colega, prietena, vecina, iubita. Multe dintre ele ne-au facut viata mai frumoasa si ne-au fost alaturi exact atunci cand am avut nevoie.

Pentru ele, noi, barbatul matur de astazi, trebuie sa avem o gandire puternica, moderna. Trebuie sa renuntam la misoginism, la idei preconcepute la tot ce e gresit!

Nu exista perfectiune! Nimeni nu e perfect! Cu totii suntem “afectati” intr-o oarecare masura de ceva.

De multe ori frumusetea este corelata cu sanatatea!

O sa va dau un exemplu din familie, ca sa intelegeti mai bine de ce afirm asta.

Mama prietenei mele incepea sa arate tot mai imbatranita in ultimii 3-4 ani. Parca intregul proces de imbatranire se accelera “vazand cu ochii”.

Apoi a inceput sa aiba un fel de raceala inexplicabila caruia medicii nu ii gaseaua “leac”. Starea de sanatate i se agravase si a inceput sa citeasca si pe internet diverse informatii, gasise un blog despre sanatate interesant.

Intr-un final a descoperit ca are probleme cu glanda tiroida, probleme destul de grave pentru ca a trebuit sa fie operata de urgenta.

Partea buna este ca si-a revenit foarte repede si acum situatia este sub control. Si acum sa revin la afirmatia de mai sus, frumusetea este corelata cu sanatatea.

Dupa operatie la scurt timp am observat ceva ce ne-a socat. Parca a intinerit cu cel putin 5 ani, optimistii zic chiar 10 ani. Frumusetea este pana la urma o stare de spirit, corelata si cu starea generala de sanatate.

Invatati sa respectati femeile din jurul vostru, fara ele viata nu ar mai fi atat de interesanta!

sursa imaginii