Facebook Smartphone soon

In ultima perioada circula foarte multe zvonuri legate de Facebook, de la achizitia Opera… iar acum un zvon legat de conceperea unui smartphone propriu numai ce a ajuns pe cateva site-uri de profil.

Dupa o cercetare mai amanuntita a cazului, am ajuns sa descopar ca Zuckeberg ar fi angajat 7 fosti angajati Apple (care au lucrat la dezvoltarea Iphone-ului si a Ipad-ului), iar ce este si mai interesant este faptul ca echipa, botezata pentru inceput Buffy, are experienta atat software cat si hardware. Inseamna ca bazele unui viitor succes, in materie de smartphones, tocmai se pun.

Acest proiect este inceput chiar de fondatorul Facebook, care (in disperare de cauza) a considerat ca viitorul Facebook trebuie sa fie altul, decat o simpla aplicatie care foloseste alte platforme pentru a functiona. Astfel ca acesta va construi o platforma proprie, care sa il faca pe cel mai accesat portal de socializare, Facebook, independent!

Desi se afla intr-o colaborare cu HTC pentru dezvoltarea unui nou smartphone, vor merge in paralel cu proiectul propriu, bineinteles in colaborare cu un producator de astfel de gadgeturi, pentru a stabili designul si functionalitatea interna a acestuia, indiferent daca acel producator va fi HTC, sau nu.

Astfel ca prin incercarea continua de a schimba jocul si de a se reinventa, Zuckeberg nu sta degeaba, dezvoltand continuu produsul initial.