Focus pe viata ta. Cred ca e cel mai important sfat pe care-l pot oferi.

“Focus on your own shit!”. Cred ca trebuie sa-mi tatuez asta in viitorul apropiat. Este atat de important si din pacate uit de mult prea multe ori.

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu am tendinta sa fiu bun cu oamenii. Iar asta ma transforma de multe ori intr-un fraier pentru societatea in care traiesc.

Atunci cand un prieten are nevoie de ajutor, chiar si doar cu un sfat, gandesc situatia ca si cum eu as fi in locul lui.

Focus pe viata ta

Pentru ca asa functioneaza creierul meu. Dar din pacate imi dezvalui modul de a gandi si ajung sa fiu vulnerabil in fata celor care au prea multe informatii despre mine.

Nu ma ascund in spatele unei identitati false. Nu imi e rusine sa spun care-mi sunt cele mai mari defecte si care au fost greselile pe care le-am facut in viata.

Din pacate lumea din jurul nostru nu mai pune pret pe aceste valori. Daca tu spui ca “tind sa fiu cam lenes uneori”, imediat esti catalogat ca fiind asa.

Cu toate ca tu prin aceasta afirmatie ai vrut doar sa te “pedepsesti” pentru faptul ca intr-o zi nu ai lucrat cele 12 ore, ci doar 10.

Alege sa fii tu, dar sa traiesti pentru tine, nu pentru altii.

Insa cei din jur vor transforma orice in ceva negativ, te vor desconsidera. Chiar daca tu ai facut un sacrificiu ca sa le fii alaturi, candva toate informatiile acumulate despre tine vor fi “arme” in gura sau mainile lor.

Important este sa inveti sa-ti traiesti viata focusandu-te pe tine. Pe familia ta, in cazul in care ai una pentru care merita sa lupti.

Alege sa faci ceea ce-ti place si invata sa te indepartezi de problemele altora. Vei realiza ca orice ai face nu ai ales corect.

Traieste pentru tine si incearca sa te auto-depasesti. Invata ca lumea nu poate fi schimbata si probabil nici nu merita asta.