Frustrarea este periculoasa, invata sa scapi de aceasta stare!

Sunt multe momente in viata in care apare frustrarea. Este una din cele mai “nocive” stari pe care o poate simti un individ.

Frustrarea apare de regula atunci cand  nu putem sau ne este interzis sa facem ceva. Este o stare psihoemotionala.

Suntem frustrati ca altii au mai multe decat noi sau ca noi avem prea putine in comparatie cu altii. Ne dorim mai mult si ne consideram de mult prea multe ori “centrul universului”.

Insa faptul ca viata nu se “traieste” tot timpul la nivelul dorit, ne transforma de multe ori in adevarati frustrati.

Frustrarea este periculoasa!

Ce poti face atunci cand esti frustrat? Ei bine, depinde de la caz la caz. In functie de motivul sau cauza frustrarii.

Sunt multe frustrari pe care nu le putem rezolva prin comunicare. Desi de cele mai multe ori comunicarea este esentiala pentru a scapa de orice problema.

Frustrarile care tin de comunitatea in care traim, de locul de munca si asa mai departe. Acest gen de frustrari, pentru ca nu depind doar de noi si problemele care le genereaza nu pot fi rezolvate cu usurinta, sunt cele mai “daunatoare”.

Este important sa invatam sa acceptam ce ni se intampla in viata. Daca putem sa schimbam ceva e bine sa o facem, dar fara sa ne dam peste cap emotiile, sentimentele.

Prin comunicare putem scapa de frustrari

Nu am fost niciodata frustrat pentru faptul ca cei din jur au mai mult sau pot mai mult. Singurele mele frustrari sunt pentru ca eu nu pot mai mult sau nu fac mai mult.

Dar incerc sa constientizez faptul ca trebuie sa-mi accept greselile. Nu exista perfectiune si nici nu putem pretinde ca noi am fi asa.

Fac cat pot mai mult si incerc sa-mi traiesc viata astfel incat sa fie totul asa cum imi doresc.

Incercati si voi sa scapati de frustrari. Va fi mai bine!