Galaxy S4 Zoom

In ultima perioada de timp au aparut diferite zvonuri despre noul smartphone care urmeaza sa fie lansat de catre cei de la Samsung, numele ales este Galaxy S4 Zoom. Specific coreenilor este faptul ca lanseaza un hi-end, dupa care apar alte telefoane carora li se aduc mici imbunatatiri la diferite capitole (un fel de: „Aceeasi Marie, cu alta palarie!”).

Un lucru nu este foarte clar, si anume: va fi un telefon cu o camera foarte performanta sau cu o camera cu slot sim? Probabil in perioada urmatoare vor aparea informatii care vor clarifica acest aspect, care se pare ca a creat o valva destul de mare (probabil asta era si intentia!).

Mai jos veti gasi o imagine care a aparut pe contul de Google+ al unui angajat Samsung din Bangladesh, in care sunt enumerate mai multe date. Conform acestor date se deduce faptul ca telefonul/camera va avea un senzor mare de 1/2.5″ si o diafragma maxima de D/2.97.

Tot in conformitate cu zvonurile recente, se presupune ca gadgetul va fi lansat in luna iunie a anului curent. Asadar, fanii Samsung (si nu numai) nu vor mai avea mult de asteptat! Voi ce parere aveti despre noul smartphone? Credeti ca va reprezenta o concurenta importanta pentru ceea ce va lansa in continuare Iphone?
samsung-galaxy-s4-zoom-pe-internet-a-aparut-prima-fotografie-caregt-ar-fi-fost-realizata-cu-telefonul