Ganduri de weekend. Iubiti animalele, altfel sunteti niste …

Ganduri de weekend. Este placut sa faci ceva in zilele libere, sa iesi din rutina. Insa pentru mine, ideal ar fi sa nu fiu inconjurat de oameni. Sau cel putin de anumite persoane.

In tara noastra mentalitatea este una care lasa de dorit, in randul majoritatii. Stiu ca am mai scris despre asta, dar ma voi repeta, pentru ca sunt frustrari pe care vreau sa le scot in evidenta.

Din pacate nu voi rezolva nimic scriind aici, dar nu pot nici sa nu o fac.

Am fost in Piata Victoriei la French Revolution. Au eclere foarte bune, pentru cei care sunteti din capitala. Cam scumpe, dar ne rasfatam doar ocazional, cand ne vine pofta.

In weekend poti merge la eclere, de ce nu?!

Pentru ca era destul de frumos afara am decis sa luam si cainele. Intrebam daca ne lasa inauntru, daca nu luam eclerele la pachet sau stam afara si le mancam.

Noi nu suntem genul care stam si contemplam cateva ore cand mergem sa mancam. Suntem rapizi, nu stam gura casca.

Foarte frumoasa locatia din Victoriei, zici ca nu esti in tara noastra. Intrebam daca avem voie cu Axel, semne nu erau ca ar fi interzis. O domnisoara ne zice ca da, asa ca intram fara grija.

Stam linistiti la coada, in acest timp cainele ajunge sa fie o mini-vedeta in randul iubitorilor de caini. Clar nu se putea sa nu fie si cineva care e “aparte.

Ar fi bine sa stim mai multe

Cand eram chiar aproape de iesire ii zice cineva lui M. ca aici e loc unde se mananca, nu avem voie cu cainii.

M. vizibil iritata ii spune ca a intrebat si avem voie, dar persoana respectiva era sceptica ca poate o mintim. Am plecat clar incarcati negativ.

In Romania nu se vor schimba multe in viitorul apropiat, pentru ca e greu sa schimbi mentalitati. Si daca incerci, nu vei reusi si doar te vei incara negativ.

Asa ca, sa-i lasam in pace pe cei limitati. A lor este imparatia Cerurilor.