Gata Smecheria!

Am o veste foarte nasoala, pentru multi dintre voi care vreti sa va inbogatiti peste noapte, respectiv una dintre flacarile pline de bani si glorie sa stins. Nu se mai defuzeaza Super Bingo Metropolis ! Si acum toti va mirati si spargeti telecomanda, rupeti toate taloanele si injurati de nu mai puteti….si eu lesin de ras, ma rostogolesc prin living de nu mai pot ! O alta schema de luat bani prostilor se pare ca sa oprit, cel putin pe moment, deoarece marele stat roman prin reprezentantul sau legal in cazuri de frauda si samd denumit ANAF (il desparte un L de o conotatie porno), sa autosesizat in marea smecherie numita mai sus si au decis sa sisteze difuzarea respectivei emisiuni si sa certeze un pic terenul!

Baieti buni au retras licenta magnatilor bilelor si acestia imediat au cerut insolventa firmei intitulate Pheonix Games.
Mie personal parca mie mila de bieti Romica si Cornel deoarece parca le-au luat painea de la gura, faceau si eu o pensie micuta de pe urma jocurilor de noroc, si iaca acum pauza. Dar ce sa ii faci asa e la noi in Romanica nu poti prosti lumea chiar la nesfarsit ! Ma refer bineinteles la faptul ca nu poti prosti multimea la nesfarsit fara sa dai si in stanga si in dreapta celor care apleaca capul si inchid ochii.

E uite ca acum nu i-au mai inchis ca s-o fi saturat saraci sa tot ceara si nimic, sau sa tot primeasca da nu indeajuns! Cine stie! Totul ramane un mister!