Ghid de supravietuire in Viena. Ghid de cumparaturi.

Ghid de supravietuire in Viena. Ghid de cumparaturi.

Ca sa merite sa ajungi in Parndorf sau Viena pentru cumparaturi trebuie neaparat sa “ceri ajutorul unui prieten”. Glumeam.

Daca reusesti sa te “combini” cu cineva si sa veniti cu aceiasi masina, ar fi ideal. Poate chiar si sa impartiti un apartament, intr-un sat de pe langa oras.

Existenta bucatariei ar fi un rau necesar. Pentru ca in felul asta poti sa-ti gatesti macar dimineata si seara. Iar doua mese pe zi mancate acasa sigur nu vor echivala cu 2 in oras.

Ghid de cumparaturi

Cu siguranta in Viena poti manca bine. Au chiar si restaurante in care mananci foarte bine.

O data iti poti permite rasfatul unui snitel mancat in oras. Pentru ca pana la urma sa nu uitam ca ai ajuns in orasul de bastina a snitelului vienez si a placintei cu mere.

Din punctul meu de vedere, ceea ce merita aici si gasesti cu siguranta aproape de fiecare data, este incaltamintea. Sunt rare ocaziile in care sa nu gasesti cel putin o pereche de adidasi, bocanci, la preturi promotionale.

Deci si doar pentru asta daca bati drumul pana aici si tot merita.

Hainele clar sunt mult mai ieftine ca si la noi. Atunci cand sunt reduceri. Zara, H&M, Primark. Sunt doar cateva din magazinele in care poti incerca sa intri.

Alege sa cumperi inteligent

De multe ori mi-am gasit tricouri la 1-3 euro, hanorace la 5 euro si geci la 10 euro. Intr-adevar, iti trebuie multa rabdare si ceva noroc.

Pentru ca amatori de reduceri exista peste tot, nu doar la noi in tara. Ai rabdare sa cauti cu mare atentie, poate-ti vei gasi marimea si modelul dorit.

Chiar si electrocasnice si mobila merita sa-ti iei din Viena. Dar orice alegeri faci, tine cont daca ai sau nu spatiu sa le aduci in tara.

Am patit-o cu un fotoliu de la Ikea, era sa nu ne intre in masina.