Gold is Best

Chiar daca in ultimul timp romanii isi ocupa “existenta” cu scandalurile privind Rosia Montana, uciderea unui copil de catre cainii maidanezi (sau nu?!) si cine mai stie ce scandal “monden”, exista si alte lucruri importante care se petrec la nivel mondial si chiar national. Pasionat fiind de tot ceea ce inseamna tehnologie, probabil ati realizat asta si pana acum, ma voi conforma si va voi impartasi opinia mea despre mult asteptata lansare a companiei Apple.

Asa cum era de asteptat noul iPhone 5S nu difera foarte mult, in ceea ce priveste exteriorul, de predecesorul sau (la fel ca si in cazul celorlalte generatii: iPhone 3GS si iPhone 4S), insa interiorul s-a “bucurat” de cateva imbunatatiri atractive. Noul sistem de operare iOS 7 aduce o “gura de aer proaspat” in ceea ce priveste interfata cu utilizatorul, aplicatiile (Touch ID) au inceput sa se ridice la standardele si cerintele utilizatorilor, iar varianta mai “ieftina” (noul iPhone 5C) va reusi sa acopere si segmentul de piata care “lipsea”.

Pentru ca sunt multe de spus despre noile imbunatatiri aduse, ii las pe cei pasionati sa le descopere pas cu pas. Iar pentru ca avem nevoie sa ne amintim cum aratam cu un zambet pe buze, o sa postez un videoclip pe care sper sa il agreati.

O zi placuta, natiune mohorata!