Gold is really The Best?

Ultimul articol postat incerca sa va “descreteasca” putin fruntile prezentandu-va o reclama amuzanta a celor de la Apple. Chiar daca situatia din tara noastra nu s-a schimbat semnificativ de atunci, chiar daca protestele pentru Rosia Montana continua si drama copilului omorat de cateii maidanezi nu a fost rezolvata, chiar daca toamna s-a instalat aducand temperaturi scazute, ploaie si vreme mohorata, avem inca motive sa zambim si sa tratam fiecare zi ca fiind una deosebita.

Pentru ca vreau sa continui in acelasi ton putin amuzant, tin sa va anunt ca noul iPhone 5S auriu nu este si cel mai “Best”. Tinand cont ca foarte multa lume este pasionata de opulenta si ca aproape oricine isi poate permite un 5S auriu, cei de la Apple in colaborare cu Gold & Co. au pregatit variante “speciale” ale acestui telefon. Astfel, daca va numarati printre cei care nu tin cont de situatia economica “la pamant” a tarii noastre si va permiteti sa va achizitionati un telefon “deosebit”, atunci cu siguranta weekend-ul trecut ati fost in Abu Dhabi, la conferinta World Luxury Expo.

Cei care nu sunt in tema cu aceasta conferinta trebuie sa stie doar ca in cadrul acesteia au fost prezentate variantele “pretioase” ale noului iPhone 5S, variante care au fost realizate din aur masiv, aur roz si platina. Din fiecare versiune au fost prezentate doar cate 250 de bucati ale caror preturi au variat intre 5000 si 5500 de dolari (in ordine crescatoare preturile au fost: aur galben-5000$, aur roz-5300$ si platina-5500$).

Cu siguranta atunci cand scoti din buzunar un iPhone 5S din platina in Bamboo nu o sa dormi singur la noapte, dar oare cati copii ar manca de banii astia in Africa? Sau cate pensii de 300 de lei ar putea fi platite in tarisoara noastra? Las matematicienii sa faca calculele, eu sunt doar un umil observator!