Google+Facebook

Stiam ca Google este o companie mare si controversata, cu multi dusmani si multi “haters”, care ar da orice sa ii doboare. Ce nu stiam, este faptul ca si-au facut-o cu mana lor, majoritatea scandalurilor sunt pornite chiar de ei. Exemplul clar este ura dintre ei si Microsoft, care a inceput de la plecarea unui fost angajat al Google, actualmente angajat Microsoft, pe numele James Whittaker.

Inginerul declara ca dupa 2 ani si jumatate, a decis sa renunte la postul ocupat in cadrul celui mai mare motor de cautare (folosit de 80% din populatie), pentru a isi gasi linistea la creatorul de sisteme de operare. De ce?

Pai acesta declara in surse oficiale, ca:

Ultimele trei luni in care am lucrat pentru Google au fost un vartej al disperarii”

Google-ul de care eram pasionat era o companie de tehnologie, care isi incuraja angajatii sa vina cu inovatii. Google-ul de la care am plecat este o companie de publicitate cu un singur obiectiv”, a mai spus Whittaker.

Din declaratiile domnului inginer se intelege clar si raspicat, faptul ca cei de la Google au luat-o razna cu al lor Google+, si au facut astfel o obsesia pentru doborarea Facebook.

Eu zic ca sunt prea disperati ca sa il poata afecta cumva pe Zuckerberg si echipa acestuia.

Nu m-ar mira daca cei de la Facebook si-ar face si ei un motor de cautare, si l-ar implementa in site-ul de socializare, doar ca sa le faca zile si mai amare celor de la Google.