Hurt people hurt people. Pe repeat in mintea mea de cateva zile.

Hurt people hurt people. Doar asta am in cap de cateva saptamani. Este atat de mult adevar in aceasta expresie.

Nu stiu cine a fost cel care a gandit-o si apoi spus-o. Mi-ar placea sa ii dau credit, insa nu pot.

Am auzit-o prima data in melodia lui B.o.B. “Soul Glo”, pe care recomand sa o ascultati/urmariti. Mai mult chiar, o voi atasa in randurile de mai jos. Daca-mi permite youtube, pentru ca a fost banata cred de atat de multi hateri incat nu-mi apare in search videoclipul.

Oamenii raniti, ranesc. Adica daca ai fost ranit de anumite persoane, vei rani si tu la randul tau.

Hurt people hurt people

De ce simtim aceasta nevoie? Cat de greu e sa nu facem altora ceva ce noua nu ne place? Ei bine, nu cunosc raspunsul la aceste intrebari.

Si din pacate nu stiu nici cum putem schimba asta.

Cred ca fiecare parinte “cu toti neuronii acasa” pleaca de la ideea ca va face tot ce e mai bine pentru propriul copil. Nu va regreta greselile parintilor lui.

Din pacate, nu va reusi niciodata sa se gandeasca la tot si sa faca cele mai bune alegeri.

Copilul va ajunge sa constientizeze greselile facute de parinti si va incerca sa nu le repete. Cat insa va reusi si cum va face altele, e greu de precizat.

Alegerile ne schimba viata

Nu vei fi niciodata pregatit sa fii parinte. Nu vei reusi nici sa fii parintele perfect. Vei gresi, vei invata din greseli.

Atat timp cat vei incerca sa faci cat mai mult bine, sa dai tot ce poti, va fi bine. Atat timp cat iti va pasa si te vei implica, la fel, va fi bine.

Ranim pe cei din jur, pentru ca am fost raniti si noi. Dar daca constientizezi asta, poti incerca sa schimbi ceva. E posibil sa si reusesti.

Hurt people hurt people.