I-am cumparat aragaz mamei!

Am cumparat foarte multe lucruri la viata mea. Atat pentru mine, cat si pentru cei din jur. Am lucrat foarte mult timp in vanzari si am fost nevoit sa vand si sa cumpar de multe ori (in comparatie cu o persoana obisnuita).

De prin facultate am inceput sa descopar ce inseamna sa-ti cumperi online lucrurile de care ai nevoie in viata de zi cu zi. Am descoperit Eastbay, Ebay, Amazon si multe alte website-uri. In scurt timp am uitat ce inseamna sa intri intr-un magazin si sa incerci o bluza sau sa probezi o perechi de adidasi. Si nu imi lipseste nici in ziua de astazi.

Care sunt avantajele cumparaturilor online?

Pentru noi, barbatii, este mult mai usor sa achizitionezi online lucrurile necesare vietii. Este si mult mai comod.

Am inceput sa-mi cumpar online adidasi, apoi haine, telefoane, laptop-uri, ceasuri, parfumuri si am ajuns sa-mi achizitionez chiar si draperii. Pentru ca de fiecare data cand imi iau ceva imi place sa fiu bine informat, mi-am facut un fel de “obsesie” in a cumpara cea mai ieftina varianta a celui mai bun produs pentru mine.

Datorita acestei “obsesii” (sau as putea afirma din cauza), cei mai apropiati oameni din jurul meu imi cer sfatul atunci cand isi doresc ceva.

Ultima achizitie pentru cineva apropiat a fost in urma cu o saptamana, cand mama mi-a zis ca vrea sa-si schimbe aragazul. Si atunci a aparut dilema: cum sa alegi un aragaz bun? Pana acum o saptamana nu mai cumparasem un aragaz pentru cineva si imi doream sa ii ofer cea mai buna varianta de pret.

Am reusit sa cumpar primul aragaz!

Pentru ca la mama in oras nu exista racord la gaz, am exclus varianta unui aragaz pe gaz si am mers pe varianta electrica. Este mult mai sigur in comparatie cu clasica butelie, iar diferenta de costuri nu merita riscul.

A fost multumita cu ceea ce i-am ales, atat in ceea ce priveste performantele, aspectul, cat si pretul. In 2 zile a primit acasa pachetul si a reusit sa-l si foloseasca cu succes.

Asta nu e nici prima si cu siguranta nici ultima achizitie pe care o fac pentru cei apropiati. Am cumparat aproape tot ce inseamna electronice si electrocasnice. Imi face placere sa ajut atunci cand pot si o fac cu drag, uneori insa pierd destul de mult timp cu aceste cautari si probabil as putea face ceva mai util.

Fiecare insa cu pasiunea lui! A mea sunt cumparaturile!

sursa imaginii