Imagini cu prototipul primei masini Apple

Stiti deja ca sunt fan Apple, nu-i asa? Nu sunt de ieri sau de azi si nu sunt nici “de cand e la moda”. Nu sunt nici genul care si-ar da viata doar ca sa aiba tot ce e nou de la ei sau genul care nu vede si problemele reale ale produselor.

Perfectiunea nu exista. Perfectiunea e greu de definit si mult mai greu de atins.

Pana acum, produsele Apple mi-au satisfacut nevoile si din acest motiv le aleg in continuare. Probabil va veni si ziua in care un alt geniu se va naste si v-a “reinventa telefonul inteligent”.

Inca din anul 2008 Steve Jobs “cocheta” cu ideea producerii unei masini marca Apple. Nici nu lansase bine primul telefon inteligent si vizionarul deja avea idei marete.

De-a lungul anilor au aparut in presa diverse informatii despre cum va arata masina viitorului in viziunea celor de la Apple, insa nici una nu a putut fi confirmata. Se specula ca vor colabora cu Tesla, cu Ford, apoi cu Mercedes-Benz.

In prezent este cunoscut faptul ca lucreaza in colaborare cu mai multi specialisti auto din intreaga lume. Numele de cod al primei masini pe care Apple o va lansa este “Titan” si va fi una electrica (asa cum era si normal).

Va voi posta un videoclip care prezinta Masina Apple in viziunea designerului turc Ali Cam. Acest model ar putea fi condus de abia in anul 2076, deci eu am 0 sanse sa o mai pot conduce. Poate, cu mult noroc, voi mai putea prinde lansarea (intr-o zi de septembrie?).

Cu ce credeti ca seamana masina?

sursa imaginii: youtube.com