In curand eMAG va avea roboti virtuali!

Daca ne uitam la un film Stiintifico-Fantastic (SF) “de pe vremea parintilor nostri”, vom observa ca realitatea in care traim a ajuns la standardele prevazute atunci.

Cand ne uitam la filmele SF din zilele noastre, realizam ca probabil copiii nostri vor calatori cu masini zburatoare care cu siguranta se vor conduce singure.

Tehnologia evolueaza repede si este tot mai greu sa tinem pasul cu tot ce e nou in domeniu. Deja majoritatea parintilor sunt depasiti de tot ceea ce stiu copiii lor la varste “fragede”.

Inteligenta artificiala si realitatea virtuala sunt deja “expresii” care ne vor stabili viitorul; expresii care ii “evidentiaza” pe cei mai puternici si influenti oameni ai planetei.

De-a lungul timpului, eMAG a demonstrat ca merita sa isi mentina pozitia de lider pe piata magazinelor online din tara noastra. Doar la o simpla vizualizare a website-ului iti poti da seama de diferenta dintre ei si … “restul”.

In scurt timp, atunci cand vom “naviga” pe website-ul celor de la eMAG, vom putea “dialoga” cu robotei virtuali care ne vor ajuta sa ne cumparam mai repede si mai usor ceea ce ne dorim.

Un sfert de milion de dolari ar fi investitia initiala a eMAG in acesti roboti virtuali care probabil vor semana cu cei deja existenti in Facebook Messenger.

Grupul Naspers va acoperi 75% din suma necesara acestui ambitios proiect, diferenta fiind sustinuta de eMAG. Rezultatele obtinute vor apartine atat eMAG, cat si grupului Naspers per total.

Cand am citit aceasta informatie, in urma cu o saptamana, nu mi se parea atat de importanta. Intre timp mi-am schimbat parerea, deoarece fiecare facilitate adusa nu poate fi decat utila pentru evolutie.

Stiu ca intr-un fel ceea ce face eMAG in partea de magazine online nu este corect pentru antreprenorii autohtoni care lupta cu “morile de vant”, insa evolutia face bine societatii. Iar competitia, poate scoate la iveala multe lucruri nestiute chiar de catre cei “targhetati”.

sursa imaginii: aici