In doi totul e „spicy”

Pentru foarte multe persoane gasirea „jumatatii” reprezinta cel mai important aspect al vietii personale. Asa cum este normal si firesc, fiecare isi doreste linistea in ceea ce priveste viata sentimentala si fericirea absoluta. Cunosc foarte multe persoane care afirma faptul ca nu e atat de importanta viata personala, persoane care pun cariera pe primul plan si care isi traiesc viata singuri.

Nu judec pe nimeni, fiecare om este diferit si interesant, fiecare om are propria gandire, propriile dorinte si obiective. Eu insa ma incadrez in categoria persoanelor care nu isi pot imagina viata fara o familie, printre persoanele care iubesc oamenii si mai putin lucrurile care il inconjoara. Nu cad in extrem, nu pun cariera pe ultimul plan si nu sunt genul care nu iese din casa, insa nu imi pot imagina casa goala, fara tot ceea ce inseamna oamenii dragi mie.

Este destul de greu sa gasesti omul care vibreaza la fel ca si tine si care te completeaza si, de cele mai multe ori, traim exact langa cine nu trebuie. Sa ne imaginam insa ca am cunoscut persoana ideala si ca incercam sa facem tot ceea ce putem ca relatia sa dureze „pentru tot restul vietii”. De abia acum incepe adevaratul „chin”!

Este foarte greu sa faci relatia sa functioneze, chiar daca exista dragoste si compatibilitate. Periodic apar diferite situatii care pot complica lucrurile, trebuie doar sa stii ceea ce iti doresti si sa incerci sa obtii acel lucru. Pentru ca de cele mai multe ori viata in doi este dificila, o vizita la sex shop poate „condimenta” o zi mohorata si friguroasa de iarna.

Este foarte important sa stii sa mentii „sanatoasa” relatia in dormitor, in felul acesta elimini numeroase situatii tensionate si poti comunica mult mai usor. Din pacate foarte putine persoane considera ca acest aspect al unei relatii este important, sper ca in viitorul apropiat lumea sa mai scape de inhibitii, de tot ceea ce ne poate deteriora relatia.

Uneori chiar si cele mai ciudate lucruri, cum ar fi prezervative XXL, se pot dovedi extrem de folositoare si deloc dubioase. Nu trebuie sa fim speriati de ceea ce e nou, nu trebuie sa ne indepartam de cel de langa noi doar fiindca e acelasi om si dupa 20 de ani. Trebuie sa incercam sa vedem doar ceea ce e frumos, trebuie sa fim deschisi la tot ce e nou si sa fim perseverenti!