In Oradea vom putea vizita Muzeul Iluziilor

Este important sa-ti promovezi tara, macar din cand in cand. Consider ca fiecare informatie trebuie distribuita pentru a ajunge la cat mai multe persoane. Pentru a fi bine informati trebuie sa stim cate ceva din fiecare domeniu in parte (pe cat posibil).

De astazi, 7 noiembrie, pana in data de 24 noiembrie trebuie sa ajungeti in orasul Oradea, pentru a vedea Muzeul Iluziilor. In incinta Casei de Cultura din oras va fi “gazduit” acest muzeu si vor exista trei zone specifice.

Un loc unde iluziile sunt la ele acasa, tocmai in Oradea!

In total va puteti bucura de 24 de oglinzi care vor deforma realitatea, asa cum noi o stim. Vom vedea si o holograma piramidala, un tunel vortex si multe alte atractii care ne vor stimula creierul.

Sala Oglinzilor va fi cea in care vom putea fi slabi, vom fi grasi, pitici sau vom avea burta pana sub nas. Tablourile si instrumentele din Sala Iluziilor optice ne vor oferi “dezlegarea” pentru a intelege iluziile optice.

Iar in ultima sala vom afla totul despre holograme, vertij, mecanismul iluziei cinematografice. Tot aici vom putea canta la un instrument muzical unic, electronic, cunoscut sub numele de theremin si controlat fara contact fizic. Instrumentul a fost patentat in anul 1928 de catre inventatorul sovietic Leon Theremin.

Transforma visele in realitate

Pare a fi un loc care merita vizitat, mai ales daca va numarati printre locuitorii acelui oras, daca sunteti in trecere sau daca va doriti o astfel de experienta. Pana la urma este un oras extrem de frumos despre care am auzit in ultimul timp doar lucruri pozitive (in ceea ce priveste turismul).

Cand eram copil si eu imi doream sa fiu iluzionist, magician, la fel ca si multi alti prieteni. Universul magiei, iluziile, tot ceea ce nu poate fi explicat sau inteles trezeste fascinatia, chiar si atunci cand esti adult.

Universul nu a “complotat” suficient de mult incat sa ajung sa practic aceasta frumoasa meserie. Cu toate astea, sper ca voi sa nu lasati viata sa va stea in calea viselor!

sursa imaginii: http://bit.ly/2yDEStz