In viata e important sa ai macar o persoana 100% cu si pentru tine

Sunt momente in viata in care in doar cateva zile treci prin atat de multe situatii, experiente, incat te intrebi cum mai rezisti.

Cred ca si voi ati patit cel putin o data asa ceva. Nu-i asa?!

Ei bine, in doar o saptamana in care am fost plecat din capitala am experimentat 2 zile de nastere, o nunta (in calitate de nas), 2 inmormantari, o noapte petrecuta la urgenta (in calitate de pacient) si cateva sperieturi de moarte.

Pe langa toate astea au fost si cateva momente de liniste. La fel ca si celebra liniste de dinaintea furtunii.

Momente in viata

Viata este cu bune si rele, cu urcusuri si coborasuri. Cand ai avut o viata ceva mai dificila inca din copilarie, te simti pregatit pentru cele mai rele scenarii.

Cu toate astea, de multe ori viata ma prinde in al ei vartej si simt ca ma scufund.

Ce faceti de obicei in acele momente? Trebuie sa faci ceva ca sa poti continua!

Nu stiu, sincer, cred ca doar oamenii din jur ma mai ajuta sa gasesc acel firicel de speranta de care sa ma agat.

Viata este pana la urma doar despre oamenii pe care ii ai alaturi. Nu este despre bani, vacante, case, masini. Totul se rezuma la oameni. Poate chiar si la iubire.

Oamenii de langa noi sunt importanti

Stiu, pare dubios ca tocmai un barbat sa scrie asta. Dar atunci cand consideri ca viata ta e spre final, realizezi ca nu mai conteaza nimic.

Ca sa supravietuiesti, ca sa gasesti puterea sa lupti si sa depasesti acel moment, conteaza doar omul care inca sta alaturi de tine.

Nu conteaza cati bani ai in cont sau in portofel, in ce tara esti, ce masina conduci sau cat esti de inteligent. Conteaza sa ai pe cineva care e 100% cu tine si pentru tine.

Atunci poti depasi orice moment dificil in viata. Voi ati gasit acea persoana?!