Incepe isteria lunii Februarie, apoi urmeaza Martie. Pregatiti-va!

Februarie si Martie, probabil doua din cele mai dificile luni pentru barbati. In aceasta perioada ne asteapta multe “cadouri”. Tocmai dupa faimosul Craciun si sarbatorile de iarna, care ne-au afectat considerabil bugetul.

Nu avem ce sa facem si mergem inainte. Trebuie sa respectam femeia sau femeile din viata noastra.

Sarbatorile de genul Valentine’s Day, Dragobete, 1 sau 8 Martie, nu sunt in topul preferintelor lui M., iar eu ma pot considera un barbat norocos.

Au trecut insa cativa ani si cateva cadouri “nu pe gustul ei” ca sa aflu chestia asta. Asa ca, in ultimul timp nu mai sarbatorim. Sau mai bine spus nu ne mai facem cadouri.

Februarie este luna iubirii

Consideram ca fiecare zi a anului poate fi o sarbatoare, daca ne dorim asta. Nu trebuie sa urmam si noi “calea batatorita” pe care merg alte cupluri.

In fond si la urma urmei suntem unici, iar asta e bine.

Cel mai important aspect atunci cand alegi un cadou pentru persoana iubita, este sa fie ceva ce-si doreste si/sau are nevoie.

Daca reusesti sa atingi aceste doua puncte atunci sigur ai dat lovitura. Nu te lua dupa ceea ce se promoveaza in aceasta perioada.

Tine cont de ceea ce scriam in randurile de mai sus, partea in care suntem unici.

Alege sa faci doar ceea ce te face fericit!

Sunt si website-uri speciale care au rubrici dedicate doar evenimentelor din lunile viitoare. Nu zic ca nu te poti inspira, in cazul in care esti in pana de idei.

Sincer sa fiu sunt mult mai linistit ca avem aceasta regula sa nu ne facem cadouri atunci cand sunt sarbatori de acest gen. Pentru ca presiunea era prea mare si nici nu simti neaparat ceva aparte.

Hai sa ne iubim intr-o zi in care toata lumea se iubeste. Eu zic: hai sa ne iubim in toate zilele pe care le mai traim, nu e mult mai bine asa?!

Fara sa stie lumea ce facem si ce cadouri ne-am luat. Doar noi!