Incepem sa simtim atmosfera de Craciun!

Cu siguranta Craciunul este “la o aruncatura de bat”. Incepem sa observam si realizam asta zi de zi.

Tot mai des drumurile sunt blocate de masinile care monteaza luminitele pe stalpi si cladiri, pentru ca fiecare oras dispune de suficiente economii (ironic!).

Au inceput pregatirile pentru Craciun!

Sunt convins ca ati inceput sa cautati seriile “Singur Acasa” sau ca Pro Tv-ul incepe sa-si anunte deja minunatele inregistrari pe care ni le ofera an de an, aceleasi.

In magazine au inceput sa apara globurile frumos colorate, renii, Mosi Craciunii care canta si tot asa. Listele cu cadourile mult dorite apar si ele in diferite colturi ale casei.

In concluzie, toata lumea incepe sa se pregateasca intens pentru nebunia care o sa insoteasca sarbatorile de iarna, cele mai importante din an.

Duminica am reusit sa ajungem la film, dupa mult prea multe rezervari anulate. Am vazut “Daddy’s Home Two” (nota imdb 6,2) cu Will Ferrell, Mark Wahlberg, Mel Gibson si John Lithgow.

Va recomand un film in spiritul sarbatorilor de iarna!

Doua ore de umor, buna dispozitie, atmosfera de Craciun, sentimente frumoase si multa multa energie pozitiva. Inca nu am inteles de ce au lansat acest film cu tematica de Craciun inainte de Ziua Recunostintei (Thanksgiving Day).

Nu trebuie sa uitam ca in Statele Unite ale Americii si Canada aceasta sarbatoare are un puternic impact la nivel national. Se sarbatoreste in a patra zi de Joi din luna Noiembrie si fiecare familie este recunoscatoare lui Dumnezeu pentru tot ceea ce are (initial se multumea pentru recolta – pentru ca fiecare traia din ceea ce producea).

Viata este frumoasa, cu bune si rele, conteaza foarte mult oamenii pe care ii ai alaturi. Pana la urma asta este motivul care face viata noastra mai frumoasa: cei alaturi de care alegem sa o traim!

sursa imaginii: http://bit.ly/2z15apL