Inchirieri auto: un serviciu necesar

De-a lungul timpului am inchiriat destul de multe masini, de diferite tipuri, performante si dimensiuni. Nu de fiecare data am avut disponibila masina de care aveam nevoie.

Chiar in primii ani de “soferie” am inchiriat un Fiat Punto, pentru ca voiam sa urcam pe Muntele Gaina (cel cu Targul de Fete) si nu aveam masina personala. Lucram ca si agent de vanzari si nu primeam in weekend masina acasa.

Tot in perioada in care locuiam in Timisoara, au fost cateva momente in care am avut nevoie de o masina mai mare pentru transport, motiv pentru care periodic am inchiriat Dacia Logan (fie normala, fie Van sau MCV).

Apoi, dupa ce am vandut Opelul Vectra, prima mea masina, am avut o perioada in care nu aveam bani sa imi cumpar alta masina. Toate deplasarile in afara orasului am fost nevoit sa le fac cu cate o masina inchiriata.

Atunci am inchiriat masini precum Skoda Octavia, Skoda Fabia, Citroen C4, cam astea au fost marcile auto. Am realizat fiabilitatea Skodei, motiv pentru care cea de-a doua masina a familiei a fost aleasa din aceasta gama (Superb).

Foarte multe persoane m-au acuzat pentru faptul ca preferam sa inchiriez masini, in loc sa apelez la prieteni. Consider ca am procedat corect.

Atunci cand ceri masina cuiva ca sa pleci din oras, o faci cumva pe riscul tau. Nu pun in calcul posibilitatea unui accident, asta e cea mai rea situatie posibila. Dar daca, dupa ce ii returnezi masina prietenului, el considera ca nu mai functioneaza la fel sau la scurt timp se strica ceva. Eu voi fi cel acuzat ca nu am condus “cum trebuie” sau mai stiu eu ce.

Din acest motiv este mult mai simplu sa apelezi la inchirieri auto Iasi, cu incredere, de fiecare data cand ai nevoie de o masina. Fie ca nu ai propria masina, fie ca masina pe care o ai nu indeplineste nevoile tale (suficient de spatioasa, de rapida, de performanta).

Dorinta mea, de vreo trei ani, este sa merg cu un Duster inchiriat. Stiu, poate parea stupid, pot oricand sa-mi inchiriez o masina mult mai puternica, dar asta este ceea ce imi doresc.

Nu am niciun prieten sau cunostinta care detine o astfel de masina. Sunt foarte curios cum se conduce. De felul meu sunt foarte mandru de toate realizarile “romanesti” si chiar daca Dacia nu mai este “marca autohtona” eu tot as vrea sa stiu cum a evoluat.

Voi ce parere aveti despre masinile inchiriate? Ati apelat la astfel de servicii?

Pana acum eu nu am avut niciun fel de problema cu inchiriatul, cu garantia sau cu masinile folosite.

sursa imaginii: http://bit.ly/2lX2VIS