Instalatii gaze

Chiar daca recesiunea a afectat o mare parte din populatia tarii noastre, am constatat (fara surprindere) ca supraapreciatul domeniu imobiliar nu a suferit pe cat trebuia. Din acest motiv cel putin 4 dintre cunostintele mele isi construiesc o casa anul acesta, iar in ultimii 3 ani in jur de 10 cunostinte si-au achizitionat o casa sau un apartament. Si astfel, in ultima perioada, am aflat ce inseamna o casa “la rosu” (exagerez, asta stiam deja), insa am aflat numeroase detalii tehnice si multe informatii “utile” despre ce inseamna sa construiesti ceva in Romani(c)a din zilele noastre.

Am fost nevoit de cateva ori sa ii ajut cu informatii utile si astfel mi-am imbunatatit vocabularul cu expresii tehnice, care in viitor sper sa imi fie utile. Pentru cei care sunt la partea in care trebuie sa isi realizeze instalatia de gaze naturale va pot oferi o sugestie de instalatii gaze, astfel puteti sa finalizati rapid, usor, calitativ si la preturi convenabile propria locuinta. Pornind ca si o afacere de familie, aceasta firma ofera servicii de calitate tinand cont de nevoia clientului, ca doar: “clientul nostru, stapanul nostru” (sau cel putin asa ar trebui sa fie).

Nu vreau sa intru in detalii despre neseriozitatea firmelor de constructii sau a lucratorilor “cu ziua”, nu vreau sa pierd timpul cu birocratia si nervii pe care trebuie sa ii ai “de otel” atunci cand te aventurezi intr-o astfel de lucrare. In cazul in care mai aveti nevoie si de altfel de informatii in legatura cu diferitele lucrari care trebuie facute pentru noua locuinta nu ezitati sa ma apelati, deoarece atunci cand ai prieteni proprietari nu poti decat sa fii bine informat. Daca nu aveti de gand sa va construiti o casa atunci noi, chiriasii, ne putem intalni la un “citro” ca sa ii barfim pe “proprietari”.