Jocuri cu tractoare!

Pentru a realiza diferite activitati agricole sau industriale este necesar un autovehicul care dezvolta o putere mare de tractiune, din acest motiv tractorul a reprezentat pentru foarte multe persoane un mijloc de trai. Inca de mic, in vizitele la bunici, eram fascinat de aceste “creaturi”, stateam ore in sir in curtea bunicii doar-doar iese vecinul cu tractorul la arat.

elicopter

Fiecare mecanism, fiecare unealta remorcata de catre tractor reprezentau subiecte importante pentru cei cativa “flacai” care ne adunam sa privim printre “leaturile” gardului. Chiar daca copilaria a ramas de mult in spate, chiar daca timpul liber nu imi mai permite si bunicii sunt vizitati din ce in ce mai rar, tractoarele au ramas (pentru mine) un element asociat cu o copilarie frumoasa.

De foarte multi ani calculatorul mi-a devenit, incet dar sigur, un “prieten” de incredere, din acest motiv uneori, cand am timp liber, optez pentru a-mi petrece acest timp liber in fata lui. In urma cu putin timp am gasit jocuri cu tractoare, cred ca va puteti imagina bucuria care m-a cuprins cand am descoperit, dupa atatia ani, aceste puternice masinarii. Ore in sir nu m-am putut misca din fata calculatorului, fascinat de fiecare joc in parte, fericit ca de acum voi putea readuce o mica parte din copilarie de fiecare data cand simt nevoia.