Joi sarbatorim 10 ani de la lansarea iPhone

Joi, 29 iunie 2017, se vor implini 10 ani de cand iPhone a aparut la nivel mondial.

Pentru ca primul telefon inteligent lansat de catre Apple a presupus o schimbare importanta in “cursul istoriei”, tot mai multe publicatii din S.U.A. au inceput sa publice interviuri cu angajatii care au lucrat in acea perioada.

Ii veti cunoaste pe cei care au colaborat pentru a concepe acest telefon, ii veti cunoaste pe primii care l-au testat, veti afla povestile reale din spatele intregului proces si veti intelege mai bine o parte din trecut.

Cum ar fi fost daca ati fi urmarit acest videoclip alaturi de prieteni? De astazi acest lucru este posibil!

Google in colaborare cu sine (printr-o companie interna si pentru Youtube) a lansat o aplicatie numita Uptime, care ne permite sa vedem clipurile alaturi de prieteni. Atunci cand suntem conectati la internet (logic!).

In momentul in care ne uitam la un videoclip muzical, de exemplu, putem observa la ce minut sunt prietenii nostri si putem sa le surprindem chiar si reactile (prin diferite avatare).

Pana acum doar cei “privilegiati” au putut testa aplicatia (adica doar cei care primeau invitatie), dar de astazi aceasta poate fi folosita de oricine.

In momentul in care am scris articolul nu am gasit aplicatia in AppStore, asadar este inca netestata.

Daca tot am scris despre Apple, ca si un fan “infocat” ce sunt, vreau sa amintesc si de succesul pe care Apple Watch l-a avut in primul trimestru a acestui an.

Conform Strategy Analytics, ceasurile inteligente create de Apple au detinut 53% din piata, cu mult peste Samsung care a ocupat pozitia secunda (cu o cota de piata de doar 12,8%) si FitBit (cota 12,2%).

Probabil stiti deja ca cei de la FitBit au cumparat compania romaneasca Vector Watch, din dorinta de a-si mari vanzarile.

Asadar, Go Apple Watch!

sursa imaginii: http://read.bi/2tdhaAW