Juliana Ballroom Brad: impresii

De foarte multi ani vizitez locurile natale ale prietenei mele si pot spune cu glas “tare” ca m-am indragostit de meleagurile ardelenesti (mai exact de tara motilor).

Strasnic ma mai distrez cand ii aud vorbind rar si infocat si tare bine ma simt in mijlocul lor. Am invatat ca notiunea de familie si devotament este mult mai bine inradacinata in aceasta zona si ii apreciez pe toti cei care stiu ce inseamna asta.

Astazi nu o sa imi exprim gandurile pe care le am in legatura cu notiunea de familie sau cea de Ardeal, adica nu in mod direct, ci indirect.

Si cum fiecarui om ii vine randul la “maritis”, anul acesta o sa ma numar si eu printre cei care vor spune “Da” in Ziua cea Mare (Mara), mai “sensibil” de atat nici ca puteam fi.

Ani la rand am fost convinsi, atat eu cat si prietena mea, ca nu vom face acest pas, o cununie in familie fiind tot ceea ce ne doream. Am realizat insa ca azi-maine ramanem cu foarte putini oameni dragi alaturi, am realizat insa ca multe persoane isi doresc sa fie alaturi de noi in aceasta zi, si uite asa ne-am calcat peste ideile preconcepute si am pornit organizarea Marelui Eveniment.

Am scris la inceput ca m-am indragostit definitiv si irevocabil de Ardeal, asadar alegerea locatiei pentru nunta a durat nici mai mult nici mai putin de cateva minute.

Pe drumul spre casa prietenei mele vedeam de multe ori o pensiune frumoasa, cu o sala de evenimente, o curte plina de verdeata, multe flori si statui, dar si o piscina. Locatia arata bine atat ziua, cat si noaptea, iar cand treceam pe acolo fiecare ne gandeam ca ar fi frumos sa ne facem nunta acolo, daca ar fi sa fie candva.

Si uite ca dupa ce ne-am hotarat ca ne casatorim, am sunat si am stabilit data evenimentului, asadar la inceputul lunii octombrie Juliana Ballroom Brad (asa se numeste locatia) va fi gazda nuntii noastre. Nu am fost la nici o nunta organizata acolo, am ales locatia stiind cum arata exteriorul, iar interiorul il stiam doar din imaginile gasite online.

Nu e de mirare de ce atunci cand ne-am intalnit prima data cu proprietara am avut cateva emotii, insa totul a fost exact asa cum ne-am imaginat.

Sala este foarte frumos amenajata, spatioasa si luminoasa, perfecta pentru o seara de dans si voie-buna, curtea incadrata de multa verdeata si flori, piscina are apa incalzita, baldachinele te “invita” sa admiri dealurile din jur, exista chiar si o fantana arteziana la intrare, camerele sunt suficient de bine dotate, locuri de parcare exista din belsug, iar peisajul completeaza armonios toata linistea si frumusetea zonei.

Probabil cu totii ne dorim sa avem nunta perfecta, perfecta in viziunea noastra, din acest motiv si noi speram ca cel putin prin locatie sa impresionam invitatii.

Sunt multe alte alegeri dificile pe care trebuie sa le luam, avem foarte multe de rezolvat si timpul este relativ scurt, vom incerca insa sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a multumi chiar si cele mai pretentioase gusturi.

As vrea sa stiu daca exista pe aici cititori care au fost la Juliana Ballroom, fie in trecere, fie au fost la vreun eveniment organizat de gazde?! Daca ati fost, care sunt impresiile voastre despre aceasta locatie din Brad? Va multumesc anticipat pentru raspunsurile oferite!

Sa aveti o primavara frumoasa!