Jumbo: numa’ bun pentru cumparaturi si pentru cateva zambete

Din cand in cand merg si la Jumbo pentru cumparaturi. De tipul cadourilor pentru Craciun sau Paste pentru care nu aloc un buget mare.

De regula imi fac cumparaturile de pe ebay, aliexpres, alibaba, taobao, amazon si asa mai departe. Stiu ca toate chinezariile din Jumbo se gasesc si pe alte site-uri, dar sincer imi face placere sa merg acolo de cateva ori pe an.

Pentru ca sunt multe si le pot testa. E ca si cum as merge la Noriel si as incerca jucariile. Doar ca acolo nu merg de hate. Ca au ajuns atat de mari incat sa-si permita chinezariile scumpe.

Un magazin cu descrieri amuzante

Sa revin la Jumbo. Pentru cadourile marunte catre bunici, nepoti, parinti, sunt perfecti. Mai ales daca gasesti chestii la reducere, te-ai scos.

Nu conteaza calitatea, ci conteaza cantitatea. Ceva ce nu aplic pentru produsele de uz zilnic.

Nepotului ii iau masinutele de Craciun de la Jumbo. Pentru ca astept prea mult daca ii comand, plus ca pret bun la bucata gasesc rar. Si mai am emotii si daca e cumva defecta. Asa, cu bonul, la Jumbo imi schimba produsul.

Nu stiam ca au si website, pana acum o saptamana. Nu ii credeam capabili si nici nu ma gandisem ca s-ar deranja pentru asa ceva.

Jumbo …

Ei bine, sincer sa fiu, nici nu s-au deranjat. Nu stiu cine le creaza continutul, dar au mare nevoie de un content writer.

Daca sunteti in depresie sau daca doar vreti sa va amuzati (poate chiar si “clatiti” ochii), trebuie neaparat sa intrati pe jumboromania.ro.

Descrierile produselor sunt de toata jena si unele chiar amuzante. Acum cateva zile aveau mai multe, dar cred ca au primit vreo sesizare si au mai schimbat denumirile.

Intrati repede pana cand nu dau textele la corectat, poate mai prindeti si voi ceva. Cu placere.