KFC sarbatoreste inedit 30 de ani in China

In perioada in care consumam mancare de tip fast-food, aripioarele de pui de la KFC erau in topul preferintelor. Probabil multi dintre voi traiesc sau au trait acelasi “sentiment culinar” si ma inteleg.

Anul acesta, in China, giganta companie americana Kentucky Fried Chicken sarbatoreste 30 de ani de existenta. Momentul este potrivit pentru a se face “remarcata” si pentru a-si “premia” consumatorii fideli (si nu numai).

Urmariti reclama de mai jos si o sa intelegeti cam ce vrea sa faca KFC pentru clientii din China:

Se pare ca in parteneriat cu Huawei, KFC va lansa un telefon inteligent “aniversar”.

Daca vi se pare cunoscut modelul de smartphone din reclama, nu trebuie sa va ingrijorati ca mintea va joaca feste! Vi se pare cunoscut pentru ca seamana perfect cu iPhone 7 RED al celor de la Apple. Este o clona!

Stim deja ca cei de la Huawei s-au “inspirat” de multe ori atunci cand si-au “desenat” si “produs” telefoanele, copiind de cateva ori iPhone-urile si al lor iOS.

Probabil ca de aceasta data vor merge putin cam departe, dar fiind pe teritoriul Chinei Apple nu va avea ce face (din punct de vedere legal).

Aceasta clona a lui iPhone 7 RED (probabil combinat cu iPhone 7 Plus) se va numi KFC Huawei 7 Plus.

Din ce se poate observa in reclama, pe spatele telefonului va aparea “Generalul” si logo-ul Huawei. Telefonul va costa in jur de 160 de dolari si va fi oferit celor care sunt fani KFC in China.

Detaliile tehnice despre telefon nu au fost oferite. Pentru o clona pretul nu este mare, dar cu siguranta si calitatea va fi pe masura pretului.

Daca vreti sa aveti un telefon inteligent care sa va aduca aminte de mult indragitele aripioare picante, atunci merita sa luati un bilet dus-intors pana in China. Nu in fiecare an KFC sarbatoreste 30 de ani de existenta!

sursa imaginii: http://bit.ly/2sSPRIy