La ce filme ne putem uita?

Urmeaza 2 zile de relaxare pentru cei mai multi dintre noi. Doua zile in care incercam sa facem cat mai mult din ceea ce nu ne permite timpul liber din zilele lucratoare.

Pentru ca afara este o vreme mohorata si pentru ca nu prea putem desfasura activitati in aer liber, va recomand sa va uitati la filme. Este o solutie care va “salveaza” si bugetul si starea generala de “bine”.

Va recomand cateva filme, nu sunt de Oscar, dar merita vazute pentru a va diversifica cultura.

Unul dintre acestea ar fi “Sing” (2016), o animatie care va ofera o stare generala buna. Veti auzi voci celebre ale unor actori precum Matthew McConaughey, Seth MacFarlane, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Tori Kelly si multi altii.

O poveste care are mult “suflet” si o lectie de viata pe care nu trebuie sa o uitam niciodata: nu renunta la visurile tale!

Aproape doua ore pline de culoare, animale simpatice cu personalitati puternice, bine conturate, si cateva melodii de calitate.

Un alt film pe care il puteti vedea este “Fist Fight“(2017), mult asteptata comedie care ii prezinta in rolurile principale pe Ice Cube si Charlie Day. Tagmei profesorilor li se adauga actori precum Tracy Morgan, Christina Hendricks, Jillian Bell, Kumail Nanjiani si Dean Norris.

Cu toate ca incepe putin “greoi” sau poate asteptarile mele erau prea mari, la final iesi din sala cu un sentiment placut ca ai ras si ai primit un mesaj pozitiv de la “viata”.

Cu toate ca este un film mai “vechi”, anul 2008, “Nick and Norah’s Infinite Playlist” este o comedie dramatica diferita. Poate nu toata lumea apreciaza acest gen de filme, dar pentru mine a meritat sa-l urmaresc pe actorul Michael Cera pentru ca isi interpreteaza atat de bine rolurile.

Alaturi de el veti putea urmari tineri actori pe care i-ati mai vazut si in alte filme din universul cinematografic, cum ar fi Kat Dennings, Ari Graynor, Aaron Yoo, Jay Baruchel.

Vizionare placuta!

sursa imaginii: http://bit.ly/2mPvtZ9