La mare, la soare!

“La mare, la soare/ Fetitele sunt …” si uite ca si in anul 2013 cantecul acesta se mai aude in difuzoarele boxelor pe anumite plaje ale litoralului romanesc. Trist, dar adevarat, evolutia in timp si spatiu nu reprezinta mare “branza” pentru romanul “meltean”. Plajele romanesti au ramas neschimbate iar daca va numarati printre cei care nu au vazut litoralul romanesc din copilarie nu trebuie sa va ingrijorati deoarece nu ati pierdut nimic. Exista si plaje care au fost modernizate, intr-o masura mai mare sau mai mica, exista si hoteluri care au plajele lor private si care ofera servicii de inalta calitate, insa prea putine.

Ceea ce este destul de trist pentru turismul romanesc este ca preturile au “explodat” pe litoral, constat ca mananc ca si la un restaurant select pe o terasa infecta unde mancarea are extra prajeala, extra vegeta (condiment) si daca ai noroc a fost facuta chiar ieri. In nordul litoralului, in special in statiunea Mamaia si in Mamaia Nord se observa influentele celor cu bani, existand chiar si cateva plaje care amintesc de tarile civilizate. Din pacate servirea este si aici tipic romaneasca, ca doar turistul este romanul “figurant”.

Asadar, daca vreti sa va aventurati in frumoasele statiuni romanesti de la litoral va recomand sa cautati cazare Mamaia pe turismvirtual.ro . In acest fel veti putea sa va gasiti cazarea ideala, in functie de bugetul disponibil si de preferintele fiecarei persoane. Nu uitati atunci cand va planificati concediul sa va ganditi foarte bine ce doriti sa faceti si sa vizitati, incercati sa gestionati cat mai bine timpul liber disponibil astfel incat sa puteti sa aveti un sejur de neuitat. Recomand Mamaia Nord daca aveti ceva mai multi bani disponibili, insa recomand sa faceti rezervarea din timp deoarece in felul acesta veti putea sa beneficiati de reduceri suplimentare. Voi ce parere aveti de litoralul romanesc si care este statiunea voastra preferata?