Locul 3 liber!

Cu totii stim ca batalia pentru suprematie, in ceea ce priveste sistemele de operare, se da intre IOS si Android. Insa pozitia a treia, mai exact medalia de bronz, nu este ocupata inca, din acest motiv cei de la Samsung isi doresc sa acapareze aceasta pozitie si implicit acest segment de piata. Compania trebuia ca anul acesta, in al treilea segment al anului, sa lanseze sistemul de operare Tizen (noua denumire a vechiului sistem de operare Bada).

Insa marea lansare a fost amanata si foarte multe semne de intrebare au inceput sa prinda contur, din acest motiv au aparut si zvonurile care vehiculeaza ca lansarea nu se face din cauza faptului ca acest sistem de operare este “aproape mort”. Se pare ca problemele intampinate in ceea ce priveste software-ul au dat mari batai de cap si din acest motiv amanarea aceasta este extrem de importanta. Vom afla peste cateva luni (3 sau 4) daca gigantul Samsung va reusi sa gaseasca o solutie “salvatoare” si daca va lansa acest nou sistem de operare.

Cu siguranta munca depusa nu va fi in zadar si vor exista elemente care vor putea fi aplicate pentru viitoarele lansari ale companiei, insa ar fi pacat sa nu isi lanseze propriul sistem de operare, tinand cont ca au o concurenta puternica. Voi ce parere aveti despre aceasta amanare? Considerati ca pana in luna octombrie vom putea sa admiram noul sistem de operare al celor de la Samsung?