Logo-uri modificate “genetic”

Imi place sa “promovez” oamenii talentati, chiar daca nu fac mare lucru pentru ei, eu ma simt bine chiar si atunci cand doar le scriu numele aici.

Marco Schembri este o astfel de persoana: talentata, creativa, dornica de a face lumea un loc mai bun; sau cel putin asa pare.

Cu totii stim deja ca cele mai mari companii, la nivel mondial, au logo-urile atat de bine “conturate” incat oricine poate sa le recunoasca (chiar si de la distanta).

Imaginati-va acum ca toate aceste logo-uri ar fi afectate chiar de catre produsele pe care le vand!? O idee simpla si in acelasi timp interesanta, o idee care a prins contur si in imaginatia artistului italian care a decis sa isi exprime talentul “modeland” 10 astfel de logo-uri.

Rezultatul final il puteti urmari in randurile de mai jos:

absolut

braun

zippo starbucks red bull nutella nestle mc gillette durex

Ar fi interesant sa vedem mai multe astfel de logo-uri modificate! Cum ar arata: Subway, Ikea, Coca-Cola, Pepsi,  Dristor (kebap), Google, Yahoo, BMW, Apple, Facebook, Amazon, Nike, Disney?

Sunt extrem de multe logo-uri pe care mi-ar placea sa le vad reprezentate in functie de produsele pe care le vand, insa cu siguranta nu se va tine cont de umila mea parere atunci cand acestea vor fi editate.

Mi-am amintit acum proverbul: “Spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti!”. Este ceva ce se aplica in viata de zi cu zi in orice, este intr-un fel crezul meu: tot ceea ce “consumam”, “gandim” ne influenteaza traiul. Dar, despre asta, intr-un articol viitor!

Voua ce logo-uri v-ar placea sa vedeti modificate si de ce?