Ma incanta faptul ca traiesc in acest secol. Pe voi?

Ce am facut in ultimele 12 ore? Ei bine, destul de multe. Intr-un fel ma bucura faptul ca traiesc in aceasta perioada. Pe de alta parte, probabil pentru stilul meu de viata ar fi fost mai bine sa traiesc in trecut. Era mai liniste.

Asadar, ce poti face in 12 ore, in anul 2019, in tara noastra? Nu va imaginati ca o sa va impresionez, ca o sa va dau pe spate, dar pur si simplu pentru noi sunt multe. Probabil pentru altii e ceva prea putin interesant, dar nu scriu pentru ei, ci pentru mine.

Am plecat in Timisoara la un botez. Daca am fi mers cu masina am fi facut 12 ore doar drumul dus-intors. Clar avionul e solutia, la indemana. Din pacate inca este prea scump.

Ma incanta faptul ca traiesc in secolul asta

Daca calculezi si drumurile spre aeroport si catre locatiile la care trebuie sa ajungi, este costisitor.

Am fost cu Bolt astazi si drumul spre aeroport a fost dublu. Nu stiu ce a facut soferul. A primit o stea de la mine si i-am facut si sesizare. Masina infecta, condus de parca voia sa ne omoare, masina fusese pe taxi normal inainte.

Aleg variantele moderne de taximetrie, atunci cand sunt obligat, doar pentru ca sunt satul de “sefu”, “boss” si cursele din care cobor si trebuie sa platesc soferului care asteapta bacsis sau isi ia fara jena.

Poti face multe, intr-o perioada scurta de timp.

Dar in tara noastra cred ca pana si astea se vor strica, nu mai ramane nimic curat.

Asadar, un drum dus-intors pana in Timisoara, un botez, cateva curse cu taxi, vazut prieteni buni si mancat impreuna. Cam atat, nu multe, dar totusi, suficient de multe.

Nu stiu altii cum sunt dar noi calatorim rar cu avionul. Si aproape de fiecare data zburam alaturi de “vedete” autohtone. Asa ca, daca vreti sa intalniti o vedeta, intrebati-ne cand mai zburam.