Mai sunt doar 6 luni!

Cei care imi citesc cu regularitate postarile au observat deja ca ma numar printre persoanele care apreciaza produsele lansate de catre cei de la Apple. Nu sunt unul dintre fanii infocati, insa imi plac produsele lor pentru ca sunt diferite de tot ceea ce ofera “piata”. Pe langa calitatea materialelor folosite ma impresioneaza atentia la detalii, atat in ceea ce priveste functionarea, cat si design-ul. Mi-am inceput “colaborarea” cu cei de la Apple atunci cand mi-am achizitionat iPhone 4, un telefon care m-a cucerit inca de la primele “butonari”, un telefon care mi-a fost extrem de folositor in numeroase situatii (placute sau neplacute).
Pe parcurs m-am obisnuit sa am in buzunar un telefon practic, care din pacate in tara noastra este perceput gresit si a devenit asociat cu un telefon de “fite” (chiar daca fitosii stiu doar sa initieze un apel sau sa acceseze Facebook-ul). Toate produsele pe care le-am folosit au reusit sa imi castige respectul, fiecare aplicatie functioneaza exact cum imi doresc (parca eu le-as fi conceput). De la noul iPhone 6 am mari asteptari, probabil ca si majoritatea, din acest motiv il astept cu nerabdare si citesc toate informatiile care apar.
Chiar daca oficial Apple nu a lansat nici o informatie in legatura cu noul telefon inteligent, zvonurile aparute reusesc sa ridice tot mai multe semne de intrebare. Exista, la nivel mondial, cateva surse considerate oarecum “de incredere”, surse care au oferit in trecut informatii adevarate in legatura cu anumite lansari.
Daca ar fi sa ne luam dupa acestea noul telefon va avea un ecran mai mare (ceea ce era si extrem de important deoarece competitorii au stabilit deja un “trend” in acest sens), dar si un numar important de senzori (pentru temperatura, umiditate, presiune atmosferica). Chiar si carcasa va fi mai subtire (doar 5,58 mm grosime), display-ul (Ultra Retina) va avea densitatea de 389 ppi (pixeli), iar procesorul va fi A8. Cate dintre aceste dotari se vor regasi in noul telefon inteligent ramane sa vedem in toamna, pana atunci mai avem de asteptat 6 luni, perioada in care zvonurile cu siguranta vor continua!