Mai sunt doar cateva zile, continui lista sfaturilor pentru Craciun!

Mai sunt doar cateva zile si ne putem bucura de cea mai frumoasa perioada din an. Aceste ultime zile sunt si cele mai “agitate”. Parca trec si cel mai greu.

Am decis sa continui lista sfaturilor, pentru ca pot fi utile pentru unii. Daca nu sunt, pur si simplu nu cititi randurile de mai jos.

Scriam ultima data despre cat de importanta este alimentatia. Suntem ceea ce mancam. Am tot repetat asta si voi continua sa scriu ori de cate ori am ocazia.

Echilibrul si moderatia trebuie sa fie nu doar in alimentatie, ci si in viata, in general.

Un sfat important pentru Craciun: alege sa fii un om mai bun!

Ar trebui sa gandim pozitiv, sa ne odihnim, sa facem suficienta miscare. Sa ne vedem de viata noastra, sa ne pese de propria familie.

Incercarea de a fi o varianta mai buna a noastra ar trebui sa nu “moara” (dispara) niciodata.

Pentru ca e luna cadourilor si pentru ca urmeaza una din cele mai frumoase perioade din an, este important sa fim oameni.

Cadourile ar trebui sa fie nelipsite. Cadou poate fi considerata si o ciocolata data unui copil al strazii. Sau o haina mai groasa.

Timpul si zambetul nostru pot schimba vieti!

Cadou poate fi si donarea unei sume de care te poti lipsi pentru o cauza nobila. Orice gest, fizic/financiar sau psihic/sentimental conteaza.

Sa fii om e lucru mare. Si poate fi cel mai greu lucru pe care-l faci in viata. Trebuie sa stii ca tot ceea ce faci bine, conteaza.

Daca nu pentru tine, pentru cei care au nevoie de ajutorul tau.

Alege sa oferi timp si zambete celor din jur. Cred ca este unul din cele mai frumoase caouri. Chiar si neimpachetate, pot fi cele mai pretioase daruri.

Timp petrecut alaturi de cei pe care-i consideri importanti. Multa fericire si voie buna.