Mergeti la “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”!

Dupa lungi asteptari, am reusit sa vad aseara “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, nota 7,2 pe imdb.

Daca sunteti fanii seriei, atunci cu siguranta plecati multumiti din sala de cinema pentru ca a fost un film bun. Efecte speciale bine realizate, poveste buna, actori deja consacrati, per total un film care si-a meritat banii.

Alaturi de Johnny Depp, Javier Bardem, Geoffrey Rush, Orlando Bloom si Keira Knightley (cei doi apar foarte putin), au jucat si Brenton Thwaites si Kaya Scodelario (dupa parerea mea cei doi vor avea roluri importante in continuarea povestii).

Daca nu ati vazut inca trailerul il puteti cauta pe imdb sau youtube, sau pur si simplu mergeti la film fara sa stiti nimic din ce va urma!

O sa postez doua videoclipuri din aparitia lui Johnny Depp la emisiunea lui Ellen, “The Ellen Show”. Din punctul meu de vedere fiecare geniu are doza lui de nebunie, pana la urma este normal sa fie asa.

Nu poti fi un actor de talia lui Johnny Depp, Leonardo DiCaprio sau orice alt nume deja consacrat in aceasta industrie, daca nu ai ceva “aparte”, sa zic asa.

Mi-a placut ce zice in filmarea de mai jos despre copiii lui. Stiu, totul este regizat, dar chiar si asa: “faith in humanity, restored!”.

Ca sa ne mai amuzam putin, urmariti si raspunsurile lui la intrebarile lui Ellen, ceva mai indiscrete.

sursa imaginii: imdb.com