Mergi si tu la film, din cand in cand. Dar fa liniste in sala!

Am fost la film, pentru ca … Orange film. Stiti deja vechea poveste, nu pot rata promotiile. Mai ales cand e vorba sa platesti 22 lei pentru o seara in oras.

Reusim destul de greu in ultimul timp sa ne facem timp liber. De multe ori si aceasta banala seara de Miercuri si o vizita la Baneasa Mall este imposibila.

Asa ca, astazi am “fugit”, efectiv, ca sa ajungem la programare. Si am pierdut-o, noroc ca nu se luasera toate locurile si am prins un loc perfect. Pe ultimul rand cum ne place.

De ce alegem ultimul rand? Pentru ca din spate nu mai loveste nimeni cu piciorul in scaun, ii stiti pe acei enervanti. Si pentru ca ai mai mult loc la picioare, fara sa platesti pentru locurile premium din mijlocul salii.

Un film care trebuie urmarit!

Bun, nu va mai tin in suspans, va spun ce am urmarit. “Once Upon a Time … in Hollywood”. De cand asteptam cu totii sa vedem un film in care Leonardo DiCaprio joaca alaturi de Brad Pitt? Cred ca de prea mult timp.

Ei bine, nu degeaba sunt geniali. Legatura creata in film e … wow, asta e actorie, sau cel putin asta ar trebui sa fie.

Quentin Tarantino putea doar sa creeze aceste personaje si sa redea atmosfera vremii. Vedem putin si din Margot Robbie, Al Pacino, Timothy Olyphant (de care imi place ca si actor) si alti actori cunoscuti si mai putin cunoscuti.

Alege sa faci ceea ce-ti place!

Nota imdb 8 si metascore 83, iar ca si timp 2 ore 40 min. Daca nu ar fi fost niste tampiti care sa strice filmul, cum sunt aproape de fiecare data, ar fi fost perfect.

Nu inteleg de ce acesti critici de cinema nu isi impartasesc ideile acasa. Mai sunt si prosti de bubuie si mai si semnalizeaza.

Am auzit suficiente “cel mai prost film al lui Tarantino” in sala, asta ca sa stiti ca nu e pentru oricine acest film.

Eu il voi revedea cu siguranta.