Mesajul controversat transmis printr-un dans pe gheata!

Tatyana Aleksandrovna Navka (Tatiana Navka) este sotia purtatorului de cuvant (Dmitry Peskov) al presedintelui rus (Vladimir Putin) si o fosta patinatoare de nivel olimpic (de 3 ori campioana europeana, de 2 ori campioana mondiala, campioana olimpica in 2006 si de 3 ori campioana finalei Grand Prix).

Cum de am auzit de Tatiana Navka?

Se pare ca rusoaica a reusit sa-si faca foarte multi dusmani intr-un timp relativ scurt. Mai exact in cele 4 minute (cu aproximatie) cat dureaza dansul ei pe gheata.

Dar, sa incep cu inceputul!

“Ice Age” este un spectacol de televiziune in care vedetele, din mai multe domenii, danseaza pe gheata pentru a bucura telespectatorii.

La aceasta emisiune a participat si Tatiana Navka, alaturi de actorul Andrei Burkovski. Cu toate ca dansul a fost foarte bine realizat si a impresionat pana la lacrimi audienta, mesajul transmis a fost unul care a starnit controverse.

Un dans pe gheata care a starnit controverse!

Cei doi au patinat pe melodia “Beautiful That Way” (interpretata de cantareata israelianca Achinoam Nini). In dansul pe gheata acestia au folosit tema filmului italian “La Vita e Bella”, in cadrul caruia un tata evreu isi “minte” copilul ca deportarea in lagarul nazist este de fapt doar un joc.

Costumul in dungi cu stele galbene si intregul spectacol care exprima suferinta si nedreptatile comise impotriva evreilor, sunt aspecte care au “deranjat” multe “minti luminate”.

Pentru ca nu oricine ar fi facut asa ceva, consider ca merita sa postez intregul dans!

Oare ce zice Putin despre frumoasa lui compatrioata?

sursa imaginii