Mobilier Komandor: a ajuns comanda!

Am mai scris pe blog experienta mea cu firma de mobiler Komandor, puteti citi intregul articol: “Mobilier Komandor parerea mea”. Voiam sa va tin la curent cu ce s-a mai intamplat dupa.

Intr-un final mi-a ajuns si mie peninsula, fix in cea de 31-a zi, adica ultima in care nu erau penalizati pentru intarziere.

Saptamana trecuta, exact in momentul in care ma asteptam la orice raspuns din partea lor, primesc un telefon in care ma anuntau ca vor livra “marfa”.

Cu toate ca trebuia sa fiu plecat in acea zi, mi-am amanat toate planurile, pentru ca este riscant sa fii tu cel care amana in relatia cu cei de la Komandor.

Cand am discutat cu doamna de la proiectari am solicitat in mod “expres” sa nu-mi trimita aceeasi echipa la montare, pentru ca nu au fost profesionisti (as putea spune ca au fost chiar usor nesimtiti). Se pare ca stiau si ei de problemele pe care le cauza acea echipa si mi-au respectat promisiunea. Macar atat!

Nu aveau ce sa greseasca, trebuiau asamblate doar doua corpuri si unite cu un blat. Cu toate acestea, inca o data am primit dovada ca nu isi dau interesul, asa cum ar trebui sa o faca. Daca nu eram atent, intre perete si peninsula era un spatiu de cativa centimetri (nu multi, vreo doi).

Nu era un “capat de lume”, doar ca atunci cand stateai pe canapea vedeai printr-o mica “fisura” in bucatarie, ceea ce nu era normal.

Ei nu au considerat ca arata urat, dar dupa ce i-am rugat sa o apropie de perete au realizat ca arata mult mai bine asa. Nu inteleg de ce unii oameni nu isi fac meseria asa cum trebuie, pana la urma ar trebui sa aiba putin bun-gust si imaginatie.

In alta ordine de idei, “experienta” mea cu mobilier Komandor s-a incheiat. Nu stiu daca voi mai apela la ei. O sa ma repet, nu am nicio problema cu mobila, cu materialele sau sistemele folosite. Totul este de calitate.

Problema mea a fost si este cu angajatii care nu isi stiu face meseria. Incepand cu doamna de la “proiectare” si terminand cu baietii care vin sa monteze mobila. Nu toata lumea stie ce isi doreste si asta nu ar trebui sa se transforme intr-un “minus” pentru client.

Atunci cand esti o companie care se respecta trebuie sa ai angajati care pot sa iti pastreze reputatia. Ar fi pacat ca imaginea Komandor in Romania sa aiba de suferit doar pentru ca angajatii nu isi dau interesul.

sursa imaginii: http://bit.ly/2lvzwa8