Mobilier Komandor parerea mea

In anul 2015 aveam nevoie de o firma pentru mobila din bucatarie. O cunostinta mi-a recomandat firma Komandor, pentru ca fusesera multumiti de raportul calitate-pret. Din acest motiv i-am ales si eu.

Am cautat pe net mobilier Komandor pareri pentru ca aveam oarecum emotii, dar nu am gasit ceva relevant si de actualitate. Probabil daca atunci as fi citit parerea personala a unui client nemultumit, as fi luat alta decizie.

La prima “vedere” website-ul lor nu mi-a placut, dar dupa ce am ajuns in Showroom mi-am dat seama ca punctul lor forte nu e imaginea pe care si-au facut-o in online.

Am trecut si peste problemele de exprimare ale doamnei care urma sa ne proiecteze bucataria, atat cele gramaticale, cat si cele de agent de vanzari.

Ca si pret, mobila de bucatarie a costat cam cat una de la Ikea. Ma bucura gandul ca o sa pot sa o personalizez exact cum am nevoie si cum imi place.

Komandor: raportul calitate-pret este unul bun

Am fost nevoit sa fac multe compromisuri, pentru ca tot ce imi placea era ori foarte costisitor, ori nu se incadra in spatiul pe care il aveam.

Ca si calitate a materialelor, nu am ce sa le reprosez. Sunt deja aproape 2 ani de cand folosesc mobila si totul este “la locul lui”.

Din pacate, echipa care a venit sa o instaleze mi-a “lasat un gust amar”. Pe langa faptul ca au avut un tupeu formidabil, nu stiau nici sa isi faca meseria. Am vrut sa le fac sesizare, dar se acopera unii pe altii si nu am putut.

Au facut multe greseli atunci cand au instalat mobila, greseli care au afectat estetic bucataria. Au taiat gresit cateva zone de legatura, una au si crapat-o. Au facut totul cum le-a fost mai simplu, cu toate ca eu le ziceam ca nu arata bine. Si nu fusesem deloc zgarcit cu ei, nici nesimtit.

Komandor: angajatii nu sunt suficient de bine pregatiti

Anul trecut, in toamna, am decis sa imi fac tot cu ei si un fel de peninsula, la care renuntasem in 2015 (din motive financiare).

Cu toate ca nu eram deloc incantat ca voi lucra din nou cu ei, trebuia sa respect culorile si blatul pe care il aveam deja. Eram oarecum obligat sa lucrez tot cu ei.

Am ales sa nu mai merg in acelasi Showroom ca sa nu mai dau peste aceeasi agenta, cea care credea ca este corect sa zici “doctora”.

Se pare ca si in noua locatie am dat peste o alta angajata din categoria “Elita firmei Komandor”. Nu vreau sa scriu numele persoanelor implicate, pentru ca nu as vrea sa le fac lor, personal, rau.

Pentru ca aveau foarte multe comenzi inainte de sarbatorile de iarna, mobila imi ajungea doar in 27 ianuarie 2017. Asta e, mi-am zis! Cum am mancat timp de un an pe o masa de birou, puteam sa mai astept inca 2 luni.

Komandor: au intarziat de 3 ori termenul de livrare a mobilei

Din 27 ianuarie, din motive doar de ei stiute, pentru ca se schimbau la fiecare apel telefonic (initiat de mine), mobila urma sa ajunga in 10 februarie. Ba ca furnizorul, ba ca blatul, ba ca usile, ba ca tata si cu mama.

Din 10 februarie, urmatorul termen a fost 21 februarie, adica ieri. Dupa ce sun eu de dimineata sa vad ora la care vine echipa, desi banuiam ca nu o sa vina nimeni, aflu ca iar nu e ajuns blatul (de data asta).

In toata aceasta perioada apelurile au fost initiate de mine, ei nu m-au tinut la curent cu faptul ca: “vezi prostule ca maine nu vine nimeni cu mobila”.

Komandor: dezamagit de felul in care am fost tratat

In timpul apelurilor telefonice doamna nu stia sa vorbeasca, d-apoi sa-mi mai explice ceva. Nu vreau sa fiu rau si sa o acuz de un oarecare “grad de retard”, dar sincer ar trebui sa mearga la un consult de specialitate pentru ca uneori nu poate finaliza o fraza.

In urma convorbirii de ieri am aflat ca o sa fiu contactat cand ajunge acel “blat minune”. Sincer, am mari emotii! La cat sunt de inteligenti e posibil sa nu mai aiba blatul ala pe stoc, iar eu voi fi nevoit sa … acum nu stiu ce voi face.

In concluzie, daca vreti sa colaborati cu Komandor, ganditi-va de doua ori inainte sa faceti aceasta alegere. Nu pot sa zic ca nu au mobila de calitate, insa modul in care sunt reprezentati de angajatii lor lasa foarte mult de dorit.

Au o clauza in contract, cum ca din a 30-31-a zi de intarziere in livrare se percep ceva penalizari (pentru ei). Sunt curios daca vor respecta sau daca vor livra mobila fix in ultima zi. Va tin la curent!

sursa imaginii: http://bit.ly/2lvzwa8