Modificarile practicate de Facebook!

Schimbarile fac parte din viata noastra zilnica, fara ele procesul de evolutie nu ar fi posibil. Fiecare persoana se adapteaza mai usor sau mai greu unei anumite schimbari, depinde foarte mult de persoana respectiva si de tipul schimbarii. Personal, consider ca schimbarile din viata m-au influentat foarte mult intr-o maniera pozitiva, cele mai multe dintre ele ajutandu-ma sa ma maturizez.

Insa atunci cand altcineva face schimbarile in locul tau, lucrurile incep sa se complice putin, mai ales atunci cand schimbarile facute nu iti fac viata mai usoara. Arhicunoscuta retea de socializare Facebook a optat, de-a lungul timpului, pentru numeroase schimbari. Probabil la un moment dat una dintre ele v-a afectat si pe voi, intr-o oarecare masura. Nu trebuie sa va ingrijorati, nu sunteti singurii!

Recent am descoperit un videoclip care m-a amuzat extrem de mult, un videoclip care prezinta intr-o maniera haioasa si inteligenta o parte din modificarile facute de aceasta retea de socializare. Cu o imaginatie bogata, americanii reusesc sa ne prezinte modul in care o anumita modificare iti poate influenta modul in care interactionezi cu platforma. Care este parerea ta despre acest clip video?