Momente in viata: importante sau nu, sunt ale noastre, ne definesc!

A fost si ziua mea. Am fost si nas pentru prima data in viata mea. Au trecut.

Mult asteptatele momente din viata noastra apar si dispar la fel ca si orice alta zi. Cu aceiasi viteza si nepasare.

Oricat de mult ne straduim sa punem in asteptare cele mai frumoase momente, nu putem.

Momente frumoase

Am avut norocul anul acesta sa fiu pe drum de ziua mea. Nu m-a deranjat. Daca-mi amintesc bine nu a fost nici prima si cu siguranta nu va fi nici ultima data.

Sunt cateva motive care ma bucura ca merg acasa. Imi pot cumpara de la o farmacie chestii ieftine. Mai ieftine si ca si din faimoasa farmacie Tei din capitala.

Si imi pot repara masina. Piese la preturi bune, mecanici cu taxare normala si munca de calitate.

De cativa ani imi repar aici masina, pentru ca prefer sa folosesc piese/schimburi de calitate, decat sa dau banii unor mecanici care oricum acelasi lucru il fac.

De multe ori am scris cat de importanta este copilaria in evolutia noastra ca si oameni.

Ca si baiat de mecanic, pasionat de electronica, realizez ca oricat de mult am incercat sa “fug” de aceste “amintiri”, nu pot.

Orice as face tot spre asta ma indrept. Si nu pot spune ca nu-mi place.

Cu siguranta nu voi fi mecanic sau nu-mi voi castiga existenta din asta. Nici nu stiu daca as putea. Dar voi sti tot ce ar trebui sa stie un om normal. Poate si ceva mai mult.

Este important in viata sa facem ceea ce ne place. No matter what. Este ciudata viata, cat de mult conteaza fiecare alegere. Fiecare decizie.

Din acest motiv, sugestia mea este sa va urmati pasiunile. Oricat de puerile ar parea. Oricat de nerealizabile. Nu stii niciodata cat de multe vei putea obtine doar facand ceea ce iti place. Nu-i asa?!

sursa imaginii: https://bit.ly/2ukzdDS