Motivul lipsei de pe blog … o vacanta intr-o tara exotica?

Doua saptamani in care nu am scris e un record, chiar si pentru mine. Mi-ar fi placut ca motivul lipsei de pe blog sa fi fost o vacanta intr-o tara exotica, dar nu e chiar asa.

In viata avem momente in care trebuie sa luam pauze, de la orice. In cazul meu de la rutina. De regula aceste pauze nu le iau controlat sau voit, ci ma obliga sanatatea.

Stiti deja cateva dintre experientele mele sau aventurile de prin spitalele din Romania. Avand o boala cronica, autoimuna, nu e tocmai usor uneori.

In plus, sa fii bolnav de la 20 de ani cand altii inca nu au inteles notiunea de a-ti proteja corpul, e o experienta cel putin interesanta.

De ce am lipsit?

Despre boala mea nu-mi place sa scriu pentru ca nu este nimic pozitiv. Incerc sa gandesc pozitiv si uneori imi imaginez ca nu mai sunt bolnav, sper sa functioneze in timp.

Uneori ma ideamna apropiatii sa scriu mai des despre Crohn, pentru ca tot mai multe persoane din tara noastra sufera aceasta afectiune.

As putea, pentru ca am invatat mult in ultimii 7-8 ani de cand s-a declansat boala. Dar stiti ce am invatat cel mai mult? Ca fiecare om este unic!

La inceput si eu ceream pareri in stanga si in dreapta, ma informam, ascultam, insa depinde doar de noi prin ceea ce trecem.

Simt nevoia sa scriu pe blog

Pot sa fie 100 de persoane cu aceiasi experienta si acelasi tratament si tu sa fii diferit. Cam asta trebuie sa inteleaga fiecare.

Incearca sa iti cunosti boala si corpul, apoi gaseste un medic foarte bun in care sa ai incredere. Daca ai ajuns in punctul asta, spera doar sa ai noroc ca evolutia bolii sa fie pozitiva pentru tine.

E cam tot ce poti face. Pe langa tratamente, alimentatie, odihna si asa mai departe. Este grea batalia cu viata, insa nu ai ce face.

Nu incerca sa cauti raspunsuri acolo unde nu exista. Accepta ceea ce traiesti si imagineaza-ti ca va fi mai bine!