Motociclete sau tiruri?

Barbatii sunt pasionati de tot ceea ce inseamna motoare puternice, multi cai putere si viteza. Din acest motiv foarte multi reprezentanti ai sexului masculin pur si simplu adora motocicletele, indiferent de tipul acestora. Iar pentru a satisface nevoia de adrenalina si pentru a va testa abilitatile in ale condusului, puteti alege jocuri motociclete pc. Aceste jocuri reusesc sa va introduca in universuri diferite, reusesc sa va prezinte motociclete puternice, trasee dificile, personaje cunoscute si curse exceptionale.

Exista numeroase misiuni care va vor captiva, veti putea alege motocicleta dorita, o veti putea personaliza in functie de preferinte, veti putea sa va antrenati in curse demne de orice motociclist de renume. Poti realiza acrobatii, iti poti imbunatati performantele motocicletei, poti participa la curse rapide sau de durata, toate acestea doar alegand aventura dorita si motocicleta preferata.

Daca tot am adus in „discutie” pasiunea barbatilor pentru motociclete, trebuie mentionata si pasiunea acestora pentru tiruri si camioane, Tiruri Trucks And Trailers. Ce poate fi mai frumos decat sa controlezi ditamai masinaria menita sa transporte marfa, pe trasee dificile, dar si sa parchezi un astfel de „monstru al soselelor”. Aventureaza-te de fiecare data cu incredere alaturi de tirul sau camionul preferat, finalizeaza cu succes fiecare misiune si dovedeste tuturor ca esti un sofer de exceptie.

Nu uita insa sa aduci imbunatatiri tirului sau camionului tau, in acest fel vei reusi sa finalizezi mai usor misiunile. Fiecare accident, fiecare marfa deteriorata sau nelivrata la timp, dar si fiecare parcare neregulamentara, atrag sanctiuni drastice. Aceste sanctiuni inseamna puncte de experienta pierdute sau bonusuri neprimite, din acest motiv este foarte important sa fii atent pe tot parcursul jocului.

Asadar, fii atent si precis, rapid si agil, fii cel mai bun! Cat de departe vei ajunge va depinde doar de tine! Dovedeste tuturor ca esti cel mai bun conducator, fie ca este vorba despre ultima generatie de motociclete, fie ca este vorba despre un camion puternic.