Mult prea mult tupeu in ultimul timp. Sper ca doar am impresia!

Si tu te-ai saturat de mult prea mult tupeu, nu-i asa?! Ce facem cu atat de multi tupeisti? Parca prea s-au inmultit in ultimul timp.

Probabil pentru ca doar ei mai au tupeu sa perpetueze specia. Poate fi si asta o explicatie.

Tupeul se regaseste in toate ramurile. Cand intalnesti un om normal, fara tupeu, parca te miri ca mai exista asa ceva. Sau cel putin eu asa patesc.

In trafic … plin de tupeu, mai putin de oameni care chiar stiu sa conduca. Il recunosti si tu.

Peste tot numai tupeu

Conducatorul auto cu tupeu e cel care-ti taie calea sau care nu se stie incadra si te loveste, apoi aproape te bate, pentru ca … are tupeu.

E acel conducator care are tupeu sa tipe chiar daca nu-si tine banda, chiar daca a format coloana in spatele lui. El are castig de cauza.

La fel de mult tupeu gasesti si la angajatii statutului, pe care nu-i poti scoate din ideea ca ei conduc totul.

Aproape esti luat in suturi, verbal vorbind, pentru orice intrebare pentru care nu-ti stiu oferi raspuns.

Alege sa fii diferit!

Si ultima categorie de tupeu, de fapt sunt 2 tipuri de tupeisti aici, este cea a bogatilor sau prostilor. Uneori se suprapun si atunci ai ajuns la … seful tupeistilor: prostul cu bani.

Cu asta nu ai cum sa te pui. E si prost, asa ca are mintea odihnita si te bate doar pentru ca nu ai nicio sansa sa abordezi logic o situatie. Si e si cu bani, asa ca se crede invincibil si e si posibil sa-ti faca rau.

De asta trebuie sa fugi. Sa te ascunzi sau sa speri ca nu-l intalnesti toata viata. Ce sa vezi insa, e peste tot.

Pentru ca evolutia societatii romanesti ne-a condus spre imbogatirea multor prosti si … in concluzie, e plin de ei. Mai cunosti si alte categorii de tupeisti?