Noutati Apple si despre Roata Aniversara Google

Pentru al cincilea an consecutiv cei de la Apple reusesc sa-si mentina pozitia de lider, la nivel mondial, in ceea ce priveste importanta financiara a companiei.

Valoarea a fost estimata la 184,154 miliarde de dolari, iar pe locul al doilea sunt cei de la Google care au fost evaluati la 141,703 miliarde de dolari. Ambele companii au avut o crestere fata de anul trecut de 3%, respectiv 6%.

Pozitia a treia este ocupata de catre Microsoft care au fost evaluati la 79,999 miliarde de dolari, si acestia avand o crestere de 10% fata de anul 2016.

In continuare, in topul celor mai valoroase companii (si brand-uri) ii intalnim pe cei de la Coca Cola (valoare 69,733 miliarde dolari – in scadere cu 5%), Amazon (valoare 64,796 miliarde dolari – in crestere cu 29%), Samsung (valoare 56,249 miliarde dolari – in crestere cu 9%).

La o simpla cautare pe Google gasiti si continuarea clasamentului, daca vreti sa cautati o companie anume.

Roata Aniversara Google marcheaza sarbatorirea a 19 ani!

Sa nu uitam ca astazi compania americana Google sarbatoreste cea de-a 19-a aniversare prin doodle-ul Roata Aniversara.

Informativ: doodle-urile sunt acele modificari ale logo-ului Google pentru a sarbatori diferite persoane sau evenimente importante.

Primul doodle a aparut tocmai in anul 1998 cand fondatorii (Larry Page si Sergey Brin) au vrut sa anunte utilizatorii ca pleaca la Festivalul Burning Man (din desertul Nevada). Si astfel au adaugat emblema festivalului respectiv in spatele siglei Google, fapt ce a fost apreciat. De atunci in acest fel sunt anuntate cele mai importante evenimente.

Acest doodle, Roata Aniversara, apare in pagina de start Google. Veti avea parte de numeroase surprize de fiecare data cand veti apasa pentru a invarti roata.

Jocuri clasice, jocuri personalizate, exercitii, informatii si o multime de alte doodle-uri care au avut succes de-a lungul timpului. Ramane sa descoperiti singuri toate surprizele pe care cei de la Google le-au pregatit pentru noi in aceasta zi aniversara.

sursa imaginii: printscreen pagina de start google