Noutati despre iOS 11 si Tim Cook

De cand mi-am achizitionat un router care-mi permite sa ma conectez la retele Wi-Fi de 5 GHz, circa un an, ma bucur si eu, intr-un final, de serviciile de internet pe care le platesc.

Nu scriu asta ca si o lauda, ci mai mult ca si o introducere pentru o veste buna care vine din partea noului iOS 11.

Se pare ca noul sistem de operare oferit de Apple va permite conexiunea automata la aceste viteze de navigare, fara vreo setare prealabila. Aceasta noua functie a sistemului de operare este una foarte “inteligenta” (din punctul meu de vedere) si oarecum fireasca.

Daca ai in casa sau in locatia in care esti conexiune Wi-Fi de 5 GHz, de ce nu te-ai bucura de ea?! De ce ai sta sa alegi sa te conectezi la ea?! De ce nu ar face asta automat telefonul tau inteligent?!

In alta ordine de idei, daca vreti sa invatati din timp cateva trucuri utile pentru iOS 11, urmariti videoclipul de mai jos.

Probabil unele dintre aceste trucuri vor fi “rezolvate” de catre “mintile luminate” de la Apple pana cand va fi lansata versiunea finala (acum ruleaza cea beta); pe la mijlocul lunii Septembrie (daca vor respecta termenul).

Si pentru ca m-a impresionat placut un studiu efectuat de Watson (calculatorul inteligent al IBM-ului), o sa va comunic si voua faptul ca Tim Cook castiga din nou simpatia publicului.

Ca este inteligent si vizionar nu ma indoiam pana acum, doar a ramas in locul lui Steve Jobs. Se pare ca in prezent presedintele Apple este si cel care poseda cea mai dezvoltata imaginatie dintre CEO-istii din Silicon Valley.

In continuare, in topul clasamentului ii regasim pe: Jeff Bezos (fondator si CEO Amazon), Larry Ellison (co-fondator Oracle Corporation), Chuck Robbins (director general Cisco Systems), Elon Musk (director general Tesla Motors), Meg Whitman (director general Hewlett Packard Enterprise – HP Inc), Bill Gates (co-fondator Microsoft), Larry Page (co-fondator Google), Ginni Rometty (director general IBM), Mark Zuckerberg (co-fondator Facebook), Satya Nadella (director general Microsoft).

sursa imaginii: http://bit.ly/2u7DU37