O alarma “inteligenta” si o masuta “de vis”

Eram curios cat de multa lume se trezeste cu usurinta dimineata!? Personal, intru in categoria celor care isi opresc alarma si adorm cu telefonul in mana sau, in cel mai fericit caz, o aman si adorm din nou, apoi iar o aman si tot asa.

Inca de mic am avut probleme cu trezitul dimineata, nu eram si nici nu sunt o persoana matinala, chiar daca de foarte multe ori ma vad obligat sa fiu activ inca de la primele raze ale soarelui.

Pentru toti cei care se “confrunta” cu aceeasi situatie, vi-l prezint pe “Ruggie”, “prietenul” care te va “forta” sa te ridici din pat dimineata, obligat-fortat.

Ruggie

Ruggie este un fel de ceas-alarma care se prezinta sub forma unui covoras pe care il ai langa pat. In momentul in care alarma porneste o poti opri doar daca te dai jos din pat si stai cu ambele picioare pe el timp de 3 secunde, nu are optiune de “snooze”.

Winson Tam este cel care a inventat aceasta “prietenoasa” alarma tocmai din dorinta de a fi mai productiv, probabil a intarziat de multe ori la intalniri importante.

Daca va achizitionati acest “tovaras” de pe Kickstarter il gasiti incepand cu  pretul de 79 dolari. Urmariti si videoclipul de prezentare pentru a va familiariza cu acest produs:

Daca tot ne-am trezit atat de dimineata si cu asa mare usurinta, o sa va mai prezint o mica “inventie” care mi-a placut foarte mult: masa pentru cafea “Inception”.

masa cafea Inception

Stelios Mousarris este un creator (originar din Cyprus) care cu siguranta se numara printre persoanele care au apreciat filmul Inception atat de mult incat au decis sa faca ceva care sa le aminteasca ani la rand de puterea de a curba specifica arhitectilor viselor.

masa pentru cafea Inception

Pentru a realiza aceasta masa s-a folosit lemn, otel si tehnologia de printare 3D, iar pretul acesteia ajunge la suma de 4000 euro (care nu e deloc o suma modica).

masa-cafea Inception

masa-cafea-Inception

Incet-incet lumea evolueaza, cu sau fara voia noastra, cu sau fara noi! Depinde doar de noi daca alegem ca in anii in care traim sa incercam sa tinem pasul cu ea sau sa ne “resemnam” acceptand faptul ca oricum ne va depasi.

Voi de care parte sunteti sau ati vrea sa fiti?