O cladire ca-n filme: Pixel

Exista foarte multe cladiri interesante in lume (am scris deja despre faimoasele cladiri din Abu Dhabi). Astazi am ajuns, intamplator, sa imi “clatesc” ochii cu o cladire din Thailanda cunoscuta sub numele de Pixel.

Nu sunt sigur daca totul in viata are un anumit scop sau daca uneori este “de vina” doar coincidenta. Probabil ati vazut deja filmul Pixels (din anul 2015) in care joaca Adam Sandler si o parte din a lui echipa.

Daca nu l-ati vazut deja, va recomand sa uitati ce afirma “criticii” formati peste noapte pe 9gag (si alte website-uri de profil) si sa invatati sa apreciati umorul filmelor in care joaca el. Ma abat de la subiectul principal tocmai pentru ca vreau sa mentionez faptul ca s-a format un “curent” nejustificat in a blama actori buni, dar diferiti, de tipul Adam Sandler, Ben Affleck.

Bun! Asadar, am revazut aseara filmul Pixels si astazi citesc despre o cladire din Thailanda care se numeste Pixel. Coincidenta sau nu?!

La sfarsitul lunii August (in data de 29), in Bangkok, Thailanda, a fost inaugurata cladirea MahaNakhon (Pixel). Proprietarul (Pace Development) acestei impresionante cladiri a dorit sa iasa din tipare si o echipa cunoscuta de arhitecti a reusit sa ii transforme visul in realitate.

Aceasta luxurioasa cladire adaposteste birouri, apartamente si un hotel, avand in total 77 etaje si o inaltime de 314, 2 metri (fiind clasata pe primul loc in topul celor mai inalte cladiri din Thailanda). Cei care doresc sa isi cumpere o proprietate aici trebuie sa aiba “ceva” bani pusi deoparte pentru ca preturile variaza intre 1-17 milioane dolari.

Cu siguranta aveti deja suficiente motive pentru a merge sa vizitati Thailanda in special Bangkok-ul. De acum extravaganta cladire Pixel trebuie inclusa pe harta obiectivelor turistice care merita vizitate.

O sa las imaginile sa va “familiarizeze” cu farmecul unic al acestei cladiri care pare uneori “neterminata”.

mahanakhon1

mahanakhon2

mahanakhon3

mahanakhon4

Postez si doua videoclipuri de prezentare realizate chiar de catre dezvoltator:

sursa imaginilor: cadincadout.com, archdaily.com