O experienta negativa cu PetMart.ro si Dragon Star Curier

In urma cu o saptamana, luni 20 august, inregistram o comanda pe faimosul website www.petmart.ro.

Am comandat Advance Atopic Care si pastile pentru deparazitare interna. Hrana ma interesa, pastilele le comandasem doar ca sa am si transportul gratuit.

Anul trecut am mai plasat o comanda pe acest website. Stiam deja ca livreaza printr-o firma de curierat cucu bau, Dragon Star Curier.

Dar … cat poate sa dureze (ma gandeam eu atunci). Ei bine, suficient! Iar serviciile lor lasa foarte mult de dorit.

Unii oameni pur si simplu nu merita un loc de munca

Cei care lucreaza in call center fie sunt fumati, fie … nu am alta explicatie. Clientul nostru e pe primul loc, nu exista in politica acestui website, fondat in anul 2009, care cica “iubeste animalele”.

Inainte sa plasez comanda observ ca livrarea se realizeaza in 2 zile lucratoare. Bine ar fi si in trei sa ajunga, ma gandesc eu atunci.

La ora 8 si ceva dimineata trimit comanda, primesc e-mail-ul de confirmare pe la 9 fara ceva. Observ in e-mail ca livrarea se face in 2-4 zile lucratoare. Presupun ca asta se intampla pentru ca adresa de livrare este in mediu rural.

Marti observ ca nu a fost trimisa la curier. Sun, aflu ca o sa faca cerere si ca de abia miercuri pleaca din depozitul lor. Deja incep sa ma panichez.

De la firma de curierat, pentru ca am sunat si acolo, aflu ca Joi curierul nu este pe ruta localitatii mele, ca doar Vineri ajunge.

E bine si asa, asta e, ce sa fac, astept. Mai aveam cateva bobite pentru Axel, rezistam pana vineri.

PetMart si Dragon Star Curier: un Duo de care nu-ti doresti sa ai nevoie

Vineri sun la Dragon Star Curier sa-mi dea numarul de telefon al livratorului, pentru ca era deja ora pranzului si voiam sa stiu cand ajunge. Aproximativ macar.

Cand il sun, aflu ca el nu vine pe ruta mea pentru ca “sta prost cu motorina si seful i-a zis sa mearga in alta parte”. Suna a explicatie logica asta?

Intreb cand crede ca ajunge, imi comunica ca nu stie, pe saptamana viitoare, Luni probabil. Wtf!

Sun la PetMart.ro, le comunic ce s-a intamplat.

Cei de la PetMart imi comunica ca suna ei la firma de curierat si rezolva. Astept o ora, ii sun din nou. Nu stia despre ce e vorba, desi ma informase ca am vorbit tot cu el anterior.

Ii comunic din nou situatia, zice acelasi lucru ca si in urma cu o ora, ca suna el la curier si rezolva.

Dupa numeroase telefoane date …

Realizez ca nu am nicio sansa sa ma inteleg cu nimeni si am facut eu un drum de 120 de km pana la Arad, sediul firmei de curierat, ca sa-mi ridic vineri pachetul.

Intre timp nu am mai fost sunat nici in ziua de azi de catre cei de la www.petmart.ro ca sa-mi comunice ceva, orice. Au rezolvat cu firma de curierat sau nu!?

Daca as fi avut suficienta mancare si pentru weekend as fi asteptat, dar nu puteam risca sa-mi las cainele flamand.

Sa va mai zic ca drumul m-a costat cat mancarea, nu are rost.

Sa va mai zic ca in toata aceasta perioada mi-am facut o mie de nervi, cred ca nici asta.

In cazul in care pe viitor doriti sa colaborati cu www.petmart.ro sau cu firma de curierat Dragon Star Curier, va rog sa fiti atenti.

Fie nu va doriti foarte mult produsul si puteti astepta, fie ….

Aveti grija de animalele voastre!